HKLiving Pillar

Het merk HKLiving heeft een collectie ontworpen die de tijd van de Griekse mythologie in de spotlight zet. Omdat deze tijd naast mooie verhalen ook boordevol zit met mooie figuren, vormen en details. Zo zijn de tafels uit de HKLiving Pillar serie geïnspireerd op de zuilen die de architectuur uit de oude Griekse tijd zo herkenbaar maakt. Het leuke is dat de tafels gemaakt zijn van hout, maar de herkenbare vorm geeft meteen het idee dat het om een zwaar stenen exemplaar gaat. Dat geeft de ontwerpen een sterk en uitgesproken karakter. Wanneer je de Pillar tafel rond in je eetkamer zet heeft dat meteen een monumentaal effect. Je ruimte heeft verder niet veel nodig. Ook al is de tafel nieuw, hij straalt uit dat hij er al vele eeuwen is.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

HKLiving grijpt terug naar het verleden

Dit Nederlandse merk is opgericht door de twee oude jeugdvrienden Emiel Hetsen en Sander Klaver. Het merk viert de verschillende stijlen uit het verleden. Ze putte namelijk veel inspiratie uit traditionele en bruikbare ontwerpen en vertalen dit naar een moderne collectie. Dat Emiel Hetsen, het creatieve brein van het duo, een verleden heeft als professioneel antiekverkoper is dus niet zo gek. Er is veel liefde en respect voor het verleden. De collectie zit vol referenties van de jaren 20, 70 en 80. Met de Pillar collectie gaan ze nog veel verder terug naar het verleden. Naar de tijd voor Christus. Want een ding is zeker: welke tijd de mens ook in leefde, hij was altijd al bezig met versieren en ontwerpen. Het is een onuitputtelijke inspiratiebron.

De eyecatchers van HKLiving

De ontwerpen uit de Pillar serie hebben een interessante combinatie van nieuw en oud. Ze ogen door de strakke uitvoering heel modern en toch doen ze denken aan een tijd uit het verre verleden. Dit maakt de tafels tot echte eyecatchers. Neem de Pillar bijzettafel ovaal, hier worden twee zuilen verbonden met een dun ovalen tafelblad. De verhoudingen tussen de dikke poten en het dunne blad maken de tafel uitgesproken en speels. Alle tafels zijn verkrijgbaar in traditioneel wit of modern zwart. Bij de Pillar salontafel rond hebben de twee kleuren ook een ander gebruik in reliëf. De zwarte variant wordt extra modern doordat de poot glad is en het tafelblad het idee te geeft enkel een schijf van een zuil te zijn. Welke past het beste bij jou thuis?

HKliving Pillar bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle producten uit de HKliving Pillar collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.