Naar boven
Sorteren op

1-24 van 24 producten

Over het design van HKliving

Het Nederlandse merk HKliving is in 2008 opgericht door Sander Klaver en Emiel Hetsen. Zij hebben het merk kennis laten maken met de meubelbranche. De veelzijdige collectie woonproducten wordt grotendeels met de hand gemaakt waardoor ieder product een speciale twist heeft en jij een uniek item in huis hebt. Het merk brengt woonproducten die al jaren in en rond het huis gebruikt worden terug in een nieuw jasje. Geen enkel item uit een specifieke collectie is hetzelfde. Deze kenmerken onderscheiden het design en dragen bij aan de schoonheid van het merk. Industrieel, minimalistisch, robuust en natuurlijk, in het assortiment van HKliving zie je deze kenmerken terug.

De unieke tafellampen van HKliving

Iedere tafellamp van HKliving ziet er anders uit. Riet of glas, een organische of ronde vorm en dimbaar of niet dimbaar? Dit zijn onder andere de opties die je hebt om een tafellamp te vinden die bij jouw interieur past. Met de HKliving Luminous Circle tafellamp van HKliving is dit mogelijk. Deze lamp is een echte moderne en minimalistische toevoeging aan je interieur. Zet je de Luminous Circle tafellamp aan, dan is het net alsof je de zon laat schijnen in je huis. Gaat je voorkeur uit naar een strak en uiterlijk? Dan is de Traingle tafellamp misschien wel iets voor jou. Kies voor een opvallende kobaltkleur of voor het rustige zwart. Welke kleur je ook kiest; de Triangle blijft mooi en strak.

HKliving tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HKliving