HKliving Triangle

Is het nog een beetje donker in je huis en ben je dus op zoek naar licht? Neem dan een kijkje in de HKliving Triangle serie. Een serie metalen lampen die je doen denken aan de jaren 80. Met zijn geometrische lijnen en heldere kleuren hebben de lampen een strak maar vrolijk uiterlijk. Hang bijvoorbeeld de Triangle hanglamp boven je tafel of in de hoek van de woonkamer. De kegelvorm van de lampenkap en de combinatie met het dunne snoer past perfect in een strak interieur en geeft toch wat speelsheid aan een ruimte. Hij is verkrijgbaar in zwart en wit en past dus sowieso in je kleurenpalet. Benieuwd welke lampen nog meer tot de mogelijkheden behoren? Ontdek dan wat deze serie jou nog meer te bieden heeft.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Over HKliving

HKliving is een Nederlands interieur merk dat is opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. De eerste letters van hun achternamen vormen samen de merknaam, zoals ze allebei een duidelijke eigen taak hebben dat het merk tot een succes maakt. De een heeft de creatieve geest en de ander het wiskundige brei. Het merk verkoopt meubels, verlichting en accessoires. Een breed aanbod van toegankelijke spullen met een moderne look and feel. Vaak geïnspireerd op trends of tradities uit het verleden maar altijd omgetoverd tot een eigentijds product. Zo kan eigenlijk iedereen wel bij dit merk slagen voor zijn of haar interieur. Heb je bijvoorbeeld een voorliefde voor de jaren 80 stijl? Dan zit je bij de Triangle serie van dit merk helemaal goed.

HKliving Triangle lampen nodigen uit

De vorm van de kegelvormige lampenkap uit deze serie doet ergens een beetje denken aan een Chinese strohoed. Misschien is dat wel waarom hij ondanks zijn minimalistische karakter een vrolijk gevoel met zich meebrengt. Juist in een strak interieur is het fijn als er ook spullen tussen zitten die wat speelsheid hebben. Zet bijvoorbeeld de Triangle vloerlamp naast je strakke bank en je zal merken dat je zithoek meteen nog meer uitnodigt. Kan je bureau of een dressoir nog wel wat licht gebruiken? Neem dan de Triangle tafellamp. Deze is er naast zwart en wit trouwens ook in het kobaltblauw. Voor wanneer je een echt duidelijke en vrolijke noot wilt toevoegen aan je ruimte.

HKliving Triangle bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle producten uit de HKliving Triangle serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.