HKliving vazen

Je kunt je huis tot in de puntjes verzorgen met een van de HKliving vazen. Planten en bloemen zijn hedendaags niet meer weg te denken uit een interieur. Ze hebben een functionele functie, want ze zuiveren de lucht en geven een rustgevend gevoel. Tegelijkertijd zijn ze ook erg decoratief en vullen een interieur daarom perfect aan. Een mooi veldboeket op tafel fleurt je huis bijvoorbeeld helemaal op. Maar wat als je nu even geen bloemen in huis hebt en je wel iets decoratiefs op tafel wilt hebben? De designers van het merk HKliving hebben dé oplossing voor jou. Waarom voor iets tijdelijks kiezen als je ook voor iets blijvends kunt gaan? De vazen van HKliving zijn stuk voor stuk prachtige designvazen waarmee jij altijd iets moois op tafel hebt staan. De HKliving HK Objects Twisted vaas is er één uit de bijzondere vazencollectie van HKliving.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 42 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 42 producten Terug naar boven

HKliving: design van Hollandse bodem

Sander Klaver en Emiel Hetsen zijn de oprichters van het Nederlandse designmerk HKliving. De collectie bestaat uit meubels, verlichting en woonaccessoires die geïnspireerd zijn op trends uit het verleden, maar in een hedendaags jasje zijn gestoken. De meeste producten zijn handgemaakt en hebben een natuurlijke uitstraling. Geen één product is hierdoor hetzelfde en dat maakt ieder item uniek. In een korte tijd wisten Sander en Emiel bekend te worden met hun merk. Ze hebben hun label zowel op nationaal als internationaal niveau naar een hoger niveau weten te tillen en worden hun producten in al wel meer dan vijftig landen, verspreid over de hele wereld, verkocht. Ieder jaar is de collectie weer een grote verrassing en zijn ze te vinden op interieurbeurzen als Maison et Objet in Parijs om hun producten te presenteren.

Traditionele vazen van HKliving

HKliving is een merk dat oude tradities in een modern jasje steekt. Ook in de vazencollectie mag dit belangrijke kenmerk niet ontbreken. De HKliving Glass Bum vaas is een tikkeltje uitdagend. Glass Bum behoort tot de altijd inspirerende collectie van het Nederlandse merk HKliving. Het opvallende vaasje is gemaakt van helder glas en heeft een subtiele vorm van billen. De vaas staat prachtig op zichzelf, maar staat ook erg leuk in combinatie met de andere vazen uit de collectie van HKliving. Een andere mooie traditionele vaas is de HKliving Hand Painted vaas keramiek. Het gaat om een eeuwenoud design dat nooit verveelt. Ondanks haar lange bestaan, staat deze vaas prachtig in een modern en industrieel interieur. Nog mooier wordt de vaas met een bosje bloemen. De kleurrijke bloemen vormen een mooi contrast met de unieke kleuren van de vaas.

HKliving vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving vazen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.