Sorteren op

1-28 van 28 producten

HKliving met eclectisch karakter

Het Nederlandse designmerk HKliving is opgericht door Sander Klaver en Emiel Hetsen. Zij sloegen de handen ineen en richtten dit merk op dat inmiddels erg succesvol is. Door het eigen, eclectische karakter dat de producten uitstralen, zien we regelmatig een mix van verschillende stijlen in één ontwerp. Hoe leuk is dat? Los daarvan hebben de meubels, lampen en accessoires vaak een natuurlijk karakter en worden meestal met de hand gemaakt. Dat betekent wel dat elk product er net weer even iets anders uitziet. Het succes van dit merk blijkt wel uit de nationale en internationale bekendheid en niet geheel onbelangrijk: de producten van dit merk gaan inmiddels in meer dan vijftig landen over de toonbank.

Uiteenlopende schilderijen in de HKliving wanddecoratie

Haal je graag meer natuur in huis? Dan heb je in deze collectie HKliving wanddecoratie voldoende mogelijkheden. Van Jungle wanddecoratie XXL tot Palm School Charts XL wanddecoratie: je kunt al aan deze namen zien dat de natuur centraal staat in deze producten. Met de palmbomen in deze ontwerpen creëer je met gemak jouw eigen thuisjungle. Je kunt dit gevoel nog versterken door er een aantal tropische planten bij te zetten. Ben je liefhebber van kunstige ontwerpen? Dan is de Art Frame Women wanddecoratie misschien wel het product dat jouw interieur kan aanvullen. Met deze kunstlijst voeg je eenvoudig een mooi detail toe aan bijvoorbeeld je hal, woonkamer of slaapkamer.

HKliving wanddecoratie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving wanddecoratie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van HKliving, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HKliving