Hollands Licht Axle

Een ding is zeker: de Axle collectie van Hollands Licht gaat niemand teleurstellen. De designlampen vertellen een verhaal, want het ontwerpproces van deze collectie is bijzonder. Alex de Witte heeft het voor elkaar gekregen licht en gelaagdheid te breken. De Axle collectie van Hollands Licht is hiervan het resultaat en daar kan je alleen maar vrolijk van worden. De handgeblazen hanglampen zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren. De lampen zijn geweldig om individueel op te hangen, maar komen al helemaal tot hun recht wanneer ze gecombineerd worden met elkaar. Waarbij het supergaaf is om dezelfde kleuren en formaten samen op te hangen, maar je ook een speels en levendig effect kan creëren als je verschillende kleuren en formaten combineert. Heb jij al een lamp op het oog?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

De geschiedenis van Hollands Licht

“Ik schilder geen koeien, maar licht”, zei een Hollandse schilder ooit. Hollands Licht erkent het spel van licht en donker en dit is daarom ook altijd hun inspiratiebron geweest. Sinds 1968 biedt Hollands Licht al lichtoplossingen voor zowel particuliere inrichtingen als projectmatige interieurs. Lampen zijn bij Hollands Licht niet alleen esthetisch heel aantrekkelijk, maar de toepasbarheid van de lamp staat ook centraal. Ze nemen zowel bekende ontwerpers als aankomend talent onder hun vleugels die het talent dat Holland rijk is presenteren. Het streven van Hollands Licht is het ontwikkelen van tijdloze en gebruiksvriendelijk producten. De combinatie van vakmanschap, creativiteit en kennis zorgen dat het doel haalbaar is. In de Axle collectie van Hollands Licht heb je de keuze uit zowel LED als retrofit. Hollands Licht blijft zich in zowel design als technologie ontwikkelen. Voor iedereen wat wils dus!

Hollands Licht met Alex de Witte

Als we het hebben over vakmanschap, dan staat Alex de Witte hoog op het lijstje. Alex en glas gaan namelijk hand in hand. Hij werkt er al jaren mee en is bekend geworden met zijn Bubble lamp. De Axle collectie voor Hollands Licht is voortgekomen uit de vakkundige studie waarbij de designer het licht wilde breken door middel van verschillende lagen glas. Het elegante en comfortabele design dat hieruit voort is gekomen, is flexibel en complimenteert elk interieur. De lampen verschillen daarnaast niet alleen in formaat, maar ook in shape. Combineer bijvoorbeeld de Axle hanglamp LED large met een Axle hanglamp LED small en een Axle hanglamp LED medium voor een stoer, speels en tijdloos design. Weet jij al welke hanglampen uit de collectie je wilt combineren? Of hang jij deze eyecatchers individueel op?

Hollands Licht Axle en Flinders

Flinders is officieel dealer van Hollands Licht. Dat betekent dat wij alle producten uit de Axle collectie van Hollands Licht kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.