Naar boven

HOUE Clips

In de HOUE Clips collectie vind je simplistisch ontworpen en comfortabel tuinmeubilair. De Clips Armchair tuinstoel heeft een zitting en rugleuning van kunststof lamellen. Deze lamellen zijn een centraal en kenmerkend element in al het meubilair uit deze collectie. In combinatie met het roestvrije metaal maken ze het HOUE Clips meubilair niet alleen tot een mooi, maar ook een praktisch geheel. Het roestvrije staal en de kunststof lamellen zijn namelijk totaal niet onderhoudsintensief en kunnen prima tegen allerhande weersinvloeden zoals regen en zonneschijn. Zie je de Clips Armchair tuinstoel het liefst met een bijzonder detail? Misschien kan de Clips Bamboo Armchair tuinstoel je behagen. De armleuningen van deze tuinstoel zijn afgewerkt met bamboehout. Zo krijgt dit exemplaar een net iets andere uitstraling dan zijn broertje.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Over HOUE

Het Deense bedrijf richt zich al sinds 2007 op het produceren van stijlvol en comfortabel meubilair voor binnen en buiten de deur. De collectie van HOUE wordt gekenmerkt door een combinatie van een stijlvolle vormgeving en een praktisch ontwerp. Om dat te bereiken, nemen de ontwerpers van HOUE uitgebreid de tijd voor het ontwerpproces. Wanneer iedereen tevreden is over het ontwerp, wordt het ontwerp in productie genomen door één van de fabrieken die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van HOUE. HOUE onderhoudt intensief contact met deze fabrikanten. De stoelen worden niet geproduceerd via massaproductie en worden stuk voor stuk geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat ze in perfecte staat worden geleverd. Daarom kun je er zeker van zijn dat de stoelen van HOUE voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die dit merk hanteert.

Loungen en borrelen met HOUE Clips meubilair

De HOUE Clips collectie biedt eveneens legio mogelijkheden voor iedereen die genieten hoog in het vaandel heeft staan. Zo zijn er maar weinig stoelen waarin je zo goed tot rust komt als de HOUE Clips schommelstoel. Dit ergonomisch ontworpen model is voorzien van een lang onderstel. Daardoor staat hij erg stabiel en hoef je niet te vrezen dat de stoel omvalt. Bang dat deze stoel door de zon gaat verkleuren hoef je ook niet te zijn: de lamellen zijn gemaakt van anti-UV kunststof. Je kunt jouw Clips schommelstoel dus de hele zomer zorgeloos buiten laten staan. Is wegdommelen in een schommelstoel niet jouw ding, maar ben je wel in voor een welverdiende borrel in de tuin? De Clips barkruk buiten 80cm vergezelt je maar al te graag.

HOUE Clips bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle producten uit de HOUE Clips collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.