Naar boven

HOUE woonkamermeubels

De woonkamer is de belangrijkste ruimte in huis en de woonkamermeubels van HOUE dragen daar graag hun steentje aan bij. Je spendeert in deze ruimte vaak de meeste tijd van de dag als je thuis bent. Het is ook de ruimte waar je vrienden en familie op de koffie krijgt of waar je heerlijk languit op de bank ligt na een drukke dag. Tot rust komen in je eigen huis is ook belangrijk en daarom is het verstandig om energie in je interieur te steken. Zorg met de woonkamermeubelen van HOUE voor een rustige sfeer en extra comfort. Je kiest bovendien ook voor kwaliteit als je één van de meubels aanschaft van dit merk. In het assortiment van HOUE ben je hiervoor aan het juiste adres. De Span Lounge Chair fauteuil van HOUE is daar een mooi voorbeeld van waar je jarenlang plezier van hebt.

Sorteren op

1-3 van 3 producten

Design van HOUE

Het Deense merk HOUE is in 2007 opgericht en typeert zich vooral door het comfort, de fraaie ontwerpen en het luxueuze karakter. In de woonkamermeubels van HOUE zie je vooral ook de Scandinavische roots terug. Of je nu op zoek bent naar een stoel of juist een fauteuil, je vindt ze in verschillende uitvoeringen waardoor de kans groot is dat er een exemplaar tussenzit die past bij jouw woonsmaak. Het gebruik van hout zorgt voor een natuurlijk en imperfect karakter terwijl de leren zitting voor het comfort zorgt wat zo belangrijk is voor dit designlabel. Heb jij al een mooi meubel op het oog?

Geniet van de Siko woonkamermeubels van HOUE

De collectie woonkamermeubelen van HOUE is nog niet heel groot, maar de producten die ze hebben mogen er zijn. Deze meubels typeren zich door onmiskenbaar vakmanschap. Neem bijvoorbeeld de Siko lounge fauteuil van HOUE. Deze fauteul heeft een extra brede rugleuning en dat geldt ook voor de zitting. Deze kenmerken komen het comfort uiteraard ten goede. Wist je dat deze fauteuil ook in een stoel verkrijgbaar is? Het gaat om de Siko stoel van HOUE. Dit ontwerp ziet er compacter uit, heeft een fijne leren zitting en past door het toegankelijke design in veel verschillende eetkamers. Het voordeel is dat de stoel er in veel verschillende uitvoeringen is. Heb jij je favoriete woonkamermeubel van HOUE al gevonden?

HOUE woonkamermeubels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle HOUE woonkamermeubelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met het product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.