Pappelina Hugo 70 vloerkleed
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Pappelina Hugo 70 vloerkleed

Omschrijving

Het Hugo tapijt van Pappelina is ontworpen door Lina Rickardsson.

Het tapijt is verkrijgbaar in 70 x 160, 70 x 240, 70 x 320 en 70 x 400 cm. Hugo is de ideale schoonzoon. Hij is fris, sterk en een type met ballen. Hij voelt zich overal thuis. Je zult nooit allergisch voor hem zijn. Hugo is een tapijt van plastic en dat maakt hem ook nog eens goed betaalbaar. Het Hugo 70 tapijt van Pappelina heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Dus waarom schaf je hem niet aan voor waar dan ook in huis? Het Hugo 70 tapijt is verkrijgbaar in bruin of in wit. Ook met een breedte van 180 centimeter, voor als je wat meer ideale schoonzoon wilt.

De plastic tapijten van Pappelina zijn van Zweedse makelij en hebben een groot aantal voordelen. Allereerst zijn ze zeer betaalbaar, sterk en duurzaam. Ze zijn hygiënisch en anti-allergisch. De kleden zijn relatief zwaar en schuiven nauwelijks. Stof en zand vallen er gewoon doorheen en de tapijten zijn eenvoudig schoon te houden. Ze kunnen zelfs in de wasmachine. De kleden zijn zeer geschikt voor de kinderkamer, maar ook voor de badkamer, woonkamer, keuken en voor buiten. De kleden hebben een hoge UV bestendigheid.

Zoek je naast de Hugo 70 tapijt van Pappelina een andere tapijt van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Pappelina. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Hugo 70 tapijt, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Geschikt voor badkamer en buiten
Materiaal Plastic
Garantie N.v.t.
Ontwerper Lina Rickardsson
Merk Pappelina
Herkomst Zweden

Sfeerafbeeldingen

Pappelina Hugo 70 vloerkleed
Pappelina Hugo 70 vloerkleed

Klantenreviews

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven