€ 3.819,-
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Arco Icon desk 1 lade bureau 180x75

Omschrijving

Het Arco Icon desk 1 lade bureau 180x75 is ontworpen door Michiel van der Kley.

De I-con desk 1 lade tafel van Arco heeft er echt zin in. Zijn gebogen poten van rvs en zijn ene lade die je naar wens vooraf links of rechts kunt laten plaatsen, geven de tafel een iconisch uiterlijk. Het gebruikte materiaal van het blad, corian, doet daar nog eens een schepje bovenop. Je zou bijna niet meer willen opstaan voor een kopje koffie. De I-con desk 1 lade tafel is er in de afmetingen small, medium en large. 

Zoek je naast het Icon desk 1 lade bureau 180x75 van Arco een ander bureau van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Arco. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Icon desk 1 lade bureau 180x75, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Video

Specificaties

Afmetingen (l) 180 x (b) 75 x (h) 75 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Corian
Garantie 1 jaar
Ontwerper Michiel van der Kley
Merk Arco
Herkomst Nederland
Opmerking Hoogte tot onderzijde tafel: 70,5 cm. Blad in corian (glacier white), frontdeel in massief eiken of Amerikaans noten, poten in rvs. De plaats van de lade kan links of rechts (in overleg).

Sfeerafbeeldingen

Arco Icon desk 1 lade bureau 180x75

Klantenreviews

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven