Ifö Electric Bernadotte

In de Ifö Electric Bernadotte collectie vind je verschillende klassieke wandlampen. De ontwerpen van de lampen uit deze collectie draaien al een tijdje mee. Deze lampenserie werd in de jaren 60 van de vorige eeuw ontworpen door Sigvard Bernadotte. Het zijn dus inmiddels echte klassiekers geworden. De lampen zijn gemaakt van klei en porselein. Binnen de collectie kun je kiezen uit een enkele en een dubbele lamp: respectievelijk de Bernadotte wandlamp porselein IP44 en de Bernadotte Double wandlamp porselein IP44. De Bernadotte wandlamp porselein IP44 is bijzonder geschikt voor plekken waar je net dat extra beetje licht nodig hebt zoals bij een spiegel of naast je bed. De Bernadotte Double wandlamp porselein IP44 is perfect om wat grotere ruimtes mee te verlichten zoals een gang. Wil je meer te weten komen over deze serie? Lees dan snel verder! 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Over Ifö Electric

Ifö Electric is een van origine Zweeds verlichtingslabel dat al bijna honderd jaar bestaat. Gaandeweg veroveren de lampen van Ifö Electric steeds meer landen. Daarbij heeft Ifö Electric absoluut geen haast. Het maken van mooie, kwalitatief hoogwaardige lampen, die geproduceerd worden met respect voor het milieu en de natuur, is immers belangrijker dan binnen no-time een snelle groei doormaken. Dit milieubewustzijn zit Ifö Electric in het bloed. Het bedrijf is gelegen in de omgeving van het Zweedse meer Ivö. Ze ervaren dus als geen ander hoe belangrijk het is om tot rust te kunnen komen in een mooie, natuurlijke omgeving. Deze visie resulteert in lampen van verbluffende klasse. Hoe lang een lamp van Ifö Electric meegaat weet dan ook niemand. Want hoewel er af en toe best een onderdeel van een lamp is vervangen, lijkt de basis van de lampen oneindig lang mee te gaan.

Ifö Electric Bernadotte lampen: binnen, buiten of in de badkamer?

Naast de hoge kwaliteit kennen de lampen uit de Ifö Electric Bernadotte collectie nog een groot voordeel. Door hun hoge beschermingswaarde zijn ze geschikt voor gebruik in veel verschillende settings. De Bernadotte Double wandlamp porselein IP44 en de Bernadotte wandlamp porselein IP44 zijn dankzij hun hogere beschermingswaarde bestendig tegen spetters water. Daardoor kun je de lampen prima gebruiken om de badkamer, keuken of het terras mee te verlichten. Om jouw Bernadotte lamp goed te laten matchen met de rest van jouw interieur kun je kiezen voor afwerkingen in verschillende kleuren. Op zo’n manier heeft iedereen wel een mooi plekje in huis voor een lamp uit deze collectie.

Ifö Electric Bernadotte bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ifö Electric. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ifö Electric  Bernadotte collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.