Iittala Citterio 98

Ontworpen door internationaal bekend architect Antonio Citterio en industrieel ontwerper Glen Oliver Löw kun je wel zeggen dat het bestek uit de Citterio 98 collectie zorgvuldig bedacht en geproduceerd is. De collectie bestaat uit verschillende besteksets die te herkennen zijn aan de functionele en moderne update op traditioneel bestek. Met vormen en verhoudingen die prettig in de hand liggen, weet je zeker dat je zonder moeite elk gerecht makkelijk aan kunt snijden. Naast de makkelijke en comfortabele eetmomenten is het Citterio 98 bestek ook ontzettend eenvoudig met betrekking tot onderhoud. Elk product, van de Citterio 98 serveerset bestek tot de Citterio 98 bestekset 24-delig, is gemaakt van roestvrijstaal, waardoor het bestek geschikt is voor in de vaatwasser.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Iittala: langdurig design

Sinds de oprichting in 1881 in het schilderachtige dorpje in het zuiden van Finland, staat Iittala bekend als een vooruitstrevend designmerk dat uitblinkt in kwaliteit, esthetiek en functionaliteit. Wat begon als een bescheiden glasfabriek is uitgegroeid tot een symbool van tijdloos desig. Iittala's ontwerpen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook ontworpen om te functioneren in het dagelijks leven. Van servies tot lampen, elk stuk weerspiegelt de Scandinavische designfilosofie waar eenvoud, harmonie en duurzaamheid centraal staan. Door de decennia heen heeft Iittala samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers en architecten, zoals Alvar Aalto, Kaj Franck en Tapio Wirkkala, om iconische stukken te creëren die de tand des tijds hebben doorstaan. Het tijdloze design van Iittala is niet gebonden aan trends, maar is juist gericht op langdurige waarde en betekenis.

Over de designers van Citterio 98

Antonio Citterio (1950), een internationaal geprezen architect en ontwerper, en Glen Oliver Löw, een talentvolle industrieel ontwerper, vormen samen het dynamische duo in de creatie van de iconische Citterio 98 collectie voor Iittala. Met hun gecombineerde expertise en passie voor design hebben ze een tijdloze en functionele besteklijn gecreëerd die de tand des tijds heeft doorstaan. Citterio's jarenlange ervaring in zowel architectuur als industrieel ontwerp komt tot uiting in het krachtige en eigentijdse design van de collectie, terwijl Löw's oog voor detail en innovatieve benadering zorgen voor een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Samen hebben ze de grenzen van traditioneel bestek verlegd en een collectie gecreëerd die moeiteloos combineerbaar is met hedendaagse tafelinstellingen.

Iittala Citterio 98 collectie: op voorraad = snel in huis

Flinders is officieel dealer van alle Citterio 98 producten van Iittala. Dat betekent dat wij alle producten van Iittala kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Iittala. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.