Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Iittala

Het Finse designlabel Iittala is in 1881 in het gelijknamige Finse dorpje Iittala geboren. Het inmiddels internationaal gevierde designlabel begon ooit als glasfabriek en heeft zich altijd laten leiden door Scandinavische normen en waarden. Het zorgde er zelfs voor dat Iittala heeft geholpen de Scandinavische lifestyle en designfilosofie te definiëren en op de kaart te zetten. In bijna anderhalve eeuw groeide de glasfabriek uit tot het internationaal geliefde designlabel dat het vandaag de dag is. Iittala streeft ernaar vooruitstrevende, evenwichtige en bovenal functionele items te ontwikkelen die generaties lang meegaan en voor iedereen toegankelijk is. Dit is terug te zien in de uitgebreide collecties van Iittala die samen met legendarische designpioniers ontwikkeld zijn. De Teema Tiimi collectie die geïnspireerd is op de Teema collectie van Kaj Franck is daar een perfect voorbeeld van.

Iittala Teema Tiimi: voor iedere keuken en tafel

De kommen, schalen en diepe borden uit de Teema Tiimi collectie van Iittala hebben een tijdloos en stijlvol ontwerp en kunnen hierdoor met ieder servies gecombineerd worden. Zo kun je ze onbezorgd aan iedere tafelsetting toevoegen en voor iedere gelegenheid gebruiken. Hoewel de items uit de Iittala Teema Tiimi collectie ontworpen zijn voor de Aziatische keuken kun je ze ook inzetten wanneer je de Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse of een andere wereldkeuken kookt. Dat is niet alleen te danken aan het veelzijdige ontwerp maar ook door het gebruik van hoogwaardig porselein. Zo zijn vrijwel alle items uit de Teema Tiimi serie, inclusief het Teema Tiimi diepe bord van Iittala, geschikt om in de vriezer, de magnetron, de oven en de vaatwasser geplaatst te worden.

Iittala Teema Tiimi bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Iittala. Dat betekent dat wij alle producten uit de Teema Tiimi collectie van Iittala kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.