Kartell Infinity wijnrek
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Infinity wijnrek

  Omschrijving

  De Kartell Infinity wijnrek is ontworpen door Ron Arad.

  Je lekkerste wijnen berg je op in dit kleurrijke flessenrek. Heb je een grote wijncollectie? Geen probleem, de Infinity is makkelijk uit te breiden met meerdere rekken. Maak je flessenrek oneindig!

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  Infinity is een kleurrijk, kromlijnig en modulair flessenrek. De elementen die het flessenrek vormen, kunnen samengebonden worden zodat een oneindig aantal ringen verkregen te worden, waarin flessen kunnen worden opgeborgen. Het rek is beschikbaar in een handige geschenkverpakking met 16 stuks en kan vrij samengesteld worden als een bouwpakket zonder einde. Infinity is beschikbaar in meerdere kleuren: opaalkleur, blauw, geel en oranje.

  Zoek je naast de Infinity wijnrek van Kartell een andere wijnrek van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Infinity wijnrek, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PP (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Italië
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell accessoires
  Ontwerper Ron Arad

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Infinity wijnrek
  Kartell Infinity wijnrek

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven