Ingo Maurer Campari

Heb je de Ingo Maurer Campari lampenreeks al eens goed bekeken? Deze lampen eisen direct je aandacht op. In deze collectie kunnen we je verblijden met een hanglamp en een tafellamp. De Ingo Maurer Campari Bar tafellamp is een lamp die je niet mag én kan missen. De lampenkap bestaat uit een tiental flesjes die het licht fraai filteren. Hierdoor haal je direct dat warme, vriendelijke sfeertje in huis. Bovenop deze flesjes vind je een bergje ijsklontjes die het licht reflecteren. Maar dat is nog niet alles. De voet van de lamp is vrij groot en misschien zag je het al: het is een Alessi schaal. Om het plaatje compleet te maken, vind je aan de trekschakelaar een kroonkurk. Is het liefde op het eerste gezicht? Bij ons wel in elk geval. Kort door de bocht: het is een meesterwerk waar je gasten niet omheen kunnen en dat is maar goed ook. Een beetje pronken mag best. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Over Ingo Maurer

Het Duitse designlabel Ingo Maurer staat bekend om de constante stroom van nieuwe ideeën, prototypes en producten. Innovatie staat hoog in het vaandel. Dit designlabel wordt ook wel omschreven als creatief vuurwerk. En dat is niet gek. Ingo Maurer is continu op de hoogte van de nieuwste technologieën waardoor het steeds een stapje voor weet te lopen op andere designers. Lekker proactief, daar houden we van. Dit zie je terug in hun bijzonder mooie ontwerpen. Voordat de ledtechnologie echt van de grond kwam, had Ingo Maurer haar collectie al voorzien van diverse ledlampen. Daarom heeft dit merk al diverse prijzen binnengesleept als het gaat om decoratie, design en vernieuwing. In het Stedelijk Museum van Amsterdam vind je enkele pronkstukken van Ingo Maurer. Meer dan verdiend natuurlijk.

Een groot spektakel: de Ingo Maurer Campari lampen

Het is alleen al een feestje om te kijken naar de lampen uit deze serie. Laat staan als je zo’n buitengewoon exemplaar inschakelt. De Ingo Maurer Campari Light hanglamp heeft eigenlijk hetzelfde ontwerp als de tafellamp. Kijk maar eens goed naar de lampenkap. Deze lamp misstaat niet in een modern restaurant, maar in je woning zorgt hij voor een verrassend mooi effect. Los van het feit dat het een plaatje is om naar te kijken, verstel je hem eenvoudig tot de hoogte die je wenst. Dit doe je met behulp van de kroondop. Om deze lamp helemaal af te maken, kun je hem ook nog eens dimmen tot de lichtintensiteit die je nodig hebt. Hoe handig is dat?

Ingo Maurer Campari bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ingo Maurer. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ingo Maurer Campari collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Ingo Maurer, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.