Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Ingo Maurer

In 1960 begon de Duitse Ingo Maurer met het ontwerpen van lichtsystemen en buitengewoon originele lampen. Door zijn originaliteit wordt zijn verlichting over de hele wereld verkocht. Niet alleen de bijzondere ontwerpen maken dit designlabel zo populair maar ook het feit dat Ingo Maurer altijd de nieuwste technologieën bezit. Hierdoor wordt er voorgelopen op de andere designers. Zo had hij al lampen ontworpen voor ledverlichting terwijl de term “led” nog vrij onbekend was. Ingo Maurer heeft hierdoor al meerdere prijzen gewonnen op het vlak van vernieuwing en design. Hierbij worden de fantasierijke ontwerpen ook nog eens tentoongesteld in meerdere musea. In het Museum of Modern Art te New York zijn al meerdere stukken in de standaardcollectie opgenomen. Ook zijn er al een aantal tentoonstellingen geweest van Ingo Maurer in het Stedelijk Museum van Amsterdam.

Geen standaard lampenkap te vinden bij Ingo Maurer

Bij Ingo Maurer hebben ze het niet over lampenkappen. Nergens is dan ook een “normale” lampenkap te vinden. Dat is maar goed ook, want nu kunnen we genieten van bijzondere lampen. De populaire Ingo Maurer I Ricchi Poveri Bzzzz tafellamp is zo iets bijzonders. De originaliteit spat er vanaf met de libelle die op het licht afkomt. Je hoeft je gelukkig ook geen zorgen te maken dat dit beest wegvliegt, want de libelle vindt het veel te fijn bij het lampje. Kies uit de kleuren groen, rood en blauw en zet hem neer op je tafel. Nieuwsgierig naar meer tafellampen van Ingo Maurer? Bekijk ze allemaal!   

Ingo Maurer I Ricchi Poveri bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ingo Maurer. Dat betekent dat wij elk product uit de Ingo Maurer I Ricchi Poveri collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Ingo Maurer, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.