It's about Romi Biarritz

Bij de It’s about RoMi Biarritz collectie staan de kleuren zwart en wit centraal. Dat zie je ook direct wanneer je de lampen onder ogen krijgt. Bekijk bijvoorbeeld eens de Biarritz vloerlamp. Hij oogt misschien wat statig, maar heeft ondertussen wel een stoer uiterlijk die gezien mag worden in welke woonruimte dan ook. Het is een lamp die lekker flexibel is en graag met je meedenkt. De lamp kun je namelijk kantelen in de richting waar dat licht voor jou goed van pas komt. Door de kleuren wit en zwart weet je eigenlijk wel zeker dat dit een lamp is die het in elke ruimte wel goed doet en tot zijn recht komt. Deze kleuren combineer je makkelijk met drukke grafische prints en vrolijke opvallende kleuren. Hoe handig is dat? 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Design van It’s about RoMi

In 1993 is het Nederlandse merk It’s about RoMi opgericht dat al tientallen jaren als grote speler op gebied van design door het leven gaat. Ergens op een kleine zolder werd dit merk geboren en inmiddels opereren ze vanuit de hoofdstad Amsterdam. De inspiratie voor elk van de producten halen ze uit het stadsleven en de natuur. Hierdoor krijgen ze tal van verschillende ideeën die ze kunnen verwerken in de verschillende producten van dit merk. Dit designlabel focust zich op het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige lampen die er origineel uitzien. De naam van dit label komt ook niet uit de lucht vallen. De letters staan namelijk voor Realistisc Open Minded Individuals.

It’s about RoMi Biarritz lampen: op je meubel of aan de wand?

De It’s about RoMi Biarritz lampen zijn er voor verschillende doeleinden. Zo kun je kiezen uit vloerlampen, wandlampen en tafellampen. De Biarritz wandlamp zet graag je mooiste schilderij in de spotlight. Met de kantelbare arm heb je helemaal zelf in de hand waar je het licht laat schijnen. Hierdoor creëer je eenvoudig de mooiste lichteffecten op de plekken waar jij dat op dat moment graag wenst. De Biarritz tafellamp is ook een item die je gezien moet hebben. Hij helpt je graag bij het lezen van je favoriete boek of tijdschrift.

It’s about RoMi Biarritz bij Flinders

Flinders is officieel dealer van It’s about RoMi. Dat betekent dat wij alle producten uit de It’s about RoMi Biarritz collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.