Naar boven
Sorteren op

1-36 van 48 producten

Design van It’s about Romi

Verrassing: het Nederlandse verlichtingsmerk It’s about Romi is níet vernoemd naar een vrouw die Romi heet. Romi is namelijk een afkorting voor Realistic Open Minded Individuals. En dat de ontwerpers bij dit merk inderdaad zulke mensen zijn, zie je meteen in hun designs. De collectie van It’s about Romi is gebaseerd op het leven in de grote stad en alle individuen die er leven. De meest bekende serie van It’s About Romi heet dan ook Citylights, en is een ode aan een aantal Europese hoofdsteden. En hoewel elke lamp zijn eigen charme heeft, zijn ze ook heel mooi met elkaar te combineren. Hang jij Minsk naast Warsaw? Of plaats je liever Prague naast Zagreb? It’s about Romi lampen zijn open minded, dus alles is mogelijk.

It’s about Romi lampen uit het oosten

De lampen van It’s about Romi nemen je mee naar alle uithoeken van de wereld. Deze internationale allure vindt je bijvoorbeeld terug in oost Europa, waar de Warsaw hanglamp, Prague hanglamp en Minsk hanglamp vandaan komen. Deze lampen van It’s about Romi hebben de materiaalkeuze met elkaar gemeen. De lampenkappen hebben een simpele vorm en zijn gemaakt van glas. Doordat de basis overeenkomt, zijn de lampen mooi met elkaar te combineren en passen ze in ieder interieur. Ga je voor klassiek, hang dan een aantal dezelfde It’s about Romi lampen naast elkaar. Wil je juist een eigentijdse look, dan kan je verschillende lampen op afwisselende hoogtes hangen. Door de flexibiliteit in verschillende stijlen gaat een It’s about Romi lamp zeker niet snel vervelen. Een aanschaf voor het leven!

Een warm tintje

Vanuit het oosten zoeken we het wat warmer op. Als eerste aan de Middellandse Zee, met de Athens hanglamp. Deze It’s about Romi lamp bestaat uit een simpele marmeren cilinder. Het lijkt wel alsof het marmer dat gebruikt is voor de lamp van It’s About Romi afkomstig is van de zuilen van het Parthenon, de bekende tempel in Athene. Vanuit Griekenland maken we een grote stap met de Marrakesh hanglamp 55cm. De Marokkaanse hoofdstad staat bekend om zijn pittoreske steegjes en gezellige markten. De Marrakesh lamp van It’s About Romi straalt dezelfde exotische gezelligheid uit, en speelt tegelijkertijd in op één van de grootste interieurtrends van dit moment: koper. Zo sla je twee vliegen in een klap met deze It’s about Romi lamp.

It's about Romi lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van It's about Romi. Dat betekent dat wij elke It's about Romi lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke It's about Romi lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je It's about Romi lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.