It’s about RoMi wandlampen

Met een It’s About RoMi wandlamp maak je jouw ruimte helemaal af met de mooiste verlichting. De verlichting van het Amsterdamse merk valt altijd op. En alhoewel deze hippe wandlampen aan de muur hangen, zijn ze dus zeker niet voor muurbloempjes. De design wandlampen hebben allemaal een eigen karakter en zijn dus stuk voor stuk origineel. Kijk bijvoorbeeld naar de Florence wandlamp met plank. Dit lijkt op het eerste oog een klassieke wandlamp. Toch is Florence door moderne toevoegingen helemaal van nu en valt de It’s about RoMi Florence wandlamp dan ook goed te combineren met een modern interieur. Het handige aan wandlampen is bovendien dat ze relatief weinig ruimte in huis innemen. Er is dus altijd een plekje te vinden voor een mooie lamp van dit Amsterdamse merk!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-24 van 24 producten Sorteren op 1-24 van 24 producten Terug naar boven

De wereld veroveren vanuit Amsterdam

It’s about RoMi komt uit Amsterdam en heeft het Nederlandse DNA dan ook volledig in zich. Het merk is opgericht in 1993 en heeft sindsdien al veel bereikt. Dat het merk uit Amsterdam komt, is terug te zien in de ontwerpen van de designhanglampen. Alle wandlampen van It’s about RoMi zijn dan ook simpel van vorm en hebben weinig poespas. Toch vallen de designs op door de bijzondere en sterke materialen die gebruikt zijn. Zo zijn er veel industriële wandlampen te vinden in de collectie van het Amsterdamse merk. It’s about RoMi beperkt zich trouwens niet alleen tot Amsterdam. De lampen zijn allemaal vernoemd naar een wereldstad. En dat is terecht, want I’ts about RoMi is een werelds merk dat overal populariteit verkrijgt!

Voor elke ruimte een It’s About RoMi wandlamp

Voor een wandlamp is niet veel meer nodig dan een plekje aan de muur! En de desing wandlampen van It’s about RoMi zijn het zeker waard om een plek voor vrij te maken. Bovendien kan een wandlamp in elke ruimte een fijne toevoeging zijn. Het enige wat de wandlamp vaak echt nodig is, is een stekker. Zo kan de wandlamp naast je bed hangen, kan een wandlamp als leeslamp in de woonkamer dienen of kunnen ze jouw hal verlichten. En dat alles terwijl ze er ook nog eens mooi uitzien! Neem bijvoorbeeld de Nashville wandlamp of de Biarritz wandlamp als je dol bent op een industrieel uiterlijk met een stoere touch. Deze zwarte of witte wandlamp is het dan helemaal! Bevestig de wandlamp met stekker aan de muur en combineer functionaliteit en design.

It’s about RoMi hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van It’s about RoMi hanglampen. Dat betekent dat wij elke It’s about RoMi hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke It’s about RoMi hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je It’s about RoMi hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.