Jardinico parasols

Bij een goed gevulde tuin met design tuinmeubelen hoort uiteraard ook een Jardinico parasol. In de zomer wil het nog wel eens warm worden, vooral tussen de muren van een tuin of balkon waardoor een goede kwaliteit parasol onmisbaar is. Het aanbod van Jardinico is compleet en kan jouw tuin voorzien van een volledige set, bestaand uit parasolvoet, parasol, beschermhoes en zelfs een verlichtingsaccessoire. Het blijkt maar dat je het zo gek kunt bedenken en Jardinico heeft het. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zweefparasol? Doordat de Jardinico Malibu parasol ø 300 red vrijhangend is, kan Antego je werkelijk overal van schaduw voorzien. Samen met de design parasols van Jardinico ben je verzekerd van een heerlijke zomer, ook tijdens de warmste dagen van het jaar.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-16 van 16 producten Sorteren op 1-16 van 16 producten Terug naar boven

Over Jardinico

Het uit België afkomstige merk begon gek genoeg met een confectielijn voor kinderkleding onder naam van Fabiola. Na oprichting in 1960 wendde het merk zich ruim 30 jaar later niet langer meer op kinderkleding, maar op parasols en later ook tuinmeubelen. Ook de naam onderging een transitie naar Jardinico. De enige overeenkomst tussen toen en nu zijn de kwalitatief sterke stoffen die het merk gebruikt. Dit kenmerk is juist voor parasols ontzettend belangrijk, aangezien deze vaak zwaar zijn en daarom meestal de hele zomer buiten staan. De vierkante Malibu parasol 200x200 is bestendig tegen windstoten van wel 39 kilometer per uur. Hiermee kunnen wij van Flinders bevestigen dat je met zowel de parasols als andere tuinmeubelen van Jardinico kwaliteit in huis, of in dit geval tuin, haalt.

Een Jardinico parasol voor iedere buitenruimte

Parasols zijn vaak prominent in beeld en moeten daarom natuurlijk ook prettig voor het oog zijn. Dat is absoluut geen probleem met het variërende aanbod van de Jardinico parasols. Zo is eigenlijk elke design parasol wel verkrijgbaar in een neutrale kleur, maar is er ook een gewaagdere keuze mogelijk. Zo heeft de Jardinico Malibu parasol ø 300 red een wat opvallendere kleur, wat een leuke verrassing kan zijn aan het buiteninterieur. Een niet te vergeten detail aan deze grote parasol is dat hij ook verkrijgbaar is in een kleinere uitvoering. Hierdoor past hij ook in een kleinere tuin of zelfs balkon, waar een parasol natuurlijk ook geen overbodige luxe is.

Jardinico parasols bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Jardinico. Dat betekent dat wij alle producten van Jardinico kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.