Jardinico tuintafels

Aan de design tuintafels van Jardinico kan je dineren, borrelen, ontbijten, spelletjes spelen, noem het maar op. Voor elke activiteit is wel een geschikt formaat te vinden. Niet alleen voor elke activiteit, maar uiteraard ook voor elke buitenruimte. Voor degene die geen tuin, maar wel een balkon of dakterras hebben met een kleinere ruimte is er bijvoorbeeld de Flexx bistro tuintafel 80x80. Dit is de kleinste tuintafel binnen het aanbod van Jardinico en is daarmee geschikt voor een hele hoop verschillende tuinen, balkons of dakterrassen. De houten teak tuintafels van het outdoor merk hebben een eenvoudige, maar stijlvolle look die in elke inrichting past. Maak de teak tuintafels af door ze te combineren met de tuinstoelen van Jardinico.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Over Jardinico

In 1960 werd het merk opgericht onder een andere naam, Fabiola. Vanuit België produceerde zij een confectielijn met kinderkleding, maar dit veranderde ruim 30 jaar later toen steeds meer kleding in Aziatische landen geproduceerd ging worden. Met Jardinico als nieuwe naam stopte de productie van kleding en werd er begonnen met het ontwerpen en produceren van tuinmeubelen. Met vrijwel altijd eenvoudige designs, weet je zeker dat de meubelen ook in jouw tuin passen. Neem bijvoorbeeld de Tecca tuintafel 160x160, deze heeft een design met verfijnde details. Een elegante tuintafel waaraan je de hele zomer kunt genieten van de zon en alle gezelligheid die erbij komt kijken. Mocht je de tafel te groot of te klein vinden, er zijn meerdere afmetingen beschikbaar.

Duurzaam design van Jardinico

Werkelijk elke tuintafel van Jardinico is gemaakt van teakhout. Dit hout is een uitblinker als het gaat om duurzaamheid. Dit houtsoort komt uit Azië en kan ruim 25 jaar in goede staat blijven. Dit komt door de enorm trage groei van het hout. Het groeien van een boom duurt, hou je vast, tussen de 70 en 90 jaar. Dit levert 2 grote voordelen op, één voor jezelf aangezien de tafel na lange tijd pas vervangen hoeft te worden. Zo biedt de lange Tecca tuintafel 350x100 jarenlang plezier voor maar liefst 10 man tegelijk! Het andere voordeel is voor het milieu, wat natuurlijk ook een fijne bijkomstigheid is. De teakhouten tuintafels van Jardinico nemen alle zorgen over kwaliteit én het klimaat weg, hoe fijn is dat?

Jardinico tuintafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Jardinico. Dat betekent dat wij alle producten van Jardinico kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.