Over Jess

Jess is gevestigd in Nederland waar zelfs het volledig productieproces plaatsvindt. Dat betekent dat ze op een duurzame wijze produceren door dit in eigen land te doen. Van het eerste concept tot het uiteindelijke resultaat: ze volgen elke stap op de voet. Door op deze manier aan het werk te gaan, levert Jess keer op keer het perfecte eindresultaat. De materialen die ze gebruiken, hebben vaak een natuurlijke look en zijn onbewerkt. Juist door het gebruik van natuurlijke materialen, ontstaan meubels met een puur en vooral uniek karakter. Zo is geen enkel designmeubel hetzelfde. De meubels kennen pure eenvoud en dat is volgens Jess meer dan genoeg waardoor een toevoeging niet nodig is. In de ruime collectie vind je bijvoorbeeld fauteuils, eetkamerstoelen en banken voor zowel een klassiek als modern interieur. De designmeubelen staan perfect in een woning, maar misstaan ook niet in een hotel of restaurant.

Jess: puur van binnen én buiten

De designmeubels betoveren je stuk voor stuk in één oogopslag en zorgen voor liefde op het eerste gezicht. De schoonheid zit hem niet alleen in de binnenkant van een meubel, maar zie je vooral ook terug wanneer je het ontwerp onder ogen komt. Kies bijvoorbeeld voor een fauteuil van Jess. Een belofte verandert direct in de waarheid. Hun jarenlange ervaring en continue innovatie resulteert onder meer in optimaal zitcomfort voor elk meubel. Op zoek naar eetkamerstoelen waarin je urenlang kunt (na)tafelen met familie of vrienden? De eetkamerstoelen van Jess typeren zich door ultiem zitcomfort. Naast het zitcomfort zien de stoelen er schitterend uit. Waar ze de interieurbranche ook mee verrijken, dit designmerk blijft altijd zichzelf: soms een beetje gek, maar altijd op een vertrouwde en pure manier.

Jess bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Jess. Dat betekent dat wij alle producten van Jess kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Jess en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Jess. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Jess veilig en vertrouwd online bestelt.