Er komen geen producten overeen met de selectie.

Jieldé

Jieldé is een Frans designmerk dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van verlichting. Het merk is opgericht door Jean-Louis Domecq, de naam Jieldé is afkomstig van zijn initialen. Jean-Louis Domecq heeft het merk opgericht omdat hij behoefte had aan een sterke en eenvoudige lamp zonder elektrische kabels in de gewrichten. Het eerste definitieve model van deze lamp werd in 1950 geboren. In het begin van de jaren 90 verlaat de lamp de industriële industrie en wordt hij ook steeds vaker voor in het interieur van woningen gekozen. Door de jaren heen is de collectie van Jieldé uitgebreid met verschillende hang-, vloer-, wand- en tafellampen.

Industriële Jieldé Signal lampen

De Jieldé Signal lamp is het kleine broertje van de klassieke Jieldé Loft lamp. Net als zijn grotere broer is deze lamp gemaakt van metaal en is daardoor zowel stevig als stoer. De Jieldé Signal verlichting balanceert op de grens tussen producten voor dagelijks gebruik en kunst. Volgens designliefhebbers en -verzamelaars komt dit doordat de lampen op het gebied van vorm, materiaal en functionaliteit perfect in balans zijn. Deze perfecte balans en de robuuste uitstraling hebben van de lampen een icoon op het gebied van Frans industrieel design gemaakt. Ook jij kunt dit iconische Franse design in jouw interieur verwerken met bijvoorbeeld de Signal SI433 vloerlamp. Deze heeft meerdere scharnieren waardoor de lamp een speels design heeft. Voor een kleinere en meer ingetogen lamp is de Signal SI333S bureaulamp weer een goede keuze.  

Jieldé Signal bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Jieldé. Dat betekent dat wij alle producten uit de Jieldé Signal collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.