Naar boven

Jieldé vloerlampen

Heb je ook wel eens gehad dat je iets heel graag in een bepaalde kleur wilde, maar dat dit er helaas niet was? Daar hoef je je bij de Jieldé vloerlampen geen zorgen om te maken. Deze tijdloze lampen zijn er oprecht in alle kleuren. De vloerlampen van Jieldé kan je overal in je huis plaatsen. Naast de bank of een aan tafel, deze eenvoudige maar vlotte lamp past overal. De Jieldé Signal SI433 vloerlamp zou bijvoorbeeld geweldig staan in de speelkamer van de kinderen in de kleur oranje! Maar de Jieldé Signal SI833 vloerlamp zou het met het strakke design in de studeerkamer goed doen in een rustige kleur grijs. Alle Jieldé vloerlampen uit deze collectie zijn gemaakt van metaal, porselein en staal.

Kennismaken met Jieldé

Het succesvolle Franse merk Jieldé heeft zijn naam te danken aan de initialen van de oprichter zelf, Jean-Louis Domecq. De lampen van Jieldé, die sinds 1950 al bestaan, hebben een aantal kenmerkende eigenschappen: ze zijn modern, tijdloos en op maat gemaakt. Hierdoor komen ze eigenlijk in vrijwel elke ruimte tot hun recht. Maar de belangrijkste punten voor het maken van de Jieldé lampen waren dat Jean-Louis Domecq behoefte had aan een sterke en eenvoudige lamp zonder elektrische kabels in de gewrichten. Voor hem betekende dit dat de lampen alle kanten op moeten kunnen draaien zonder dat het lichtsnoer breekt. In de collectie van Jieldé vind je verschillende hang-, wand-, bureau-, plafond- en vloerlampen terug die allemaal met de hand in Frankrijk worden gemaakt.

Dubbel plezier met de Jieldé vloerlampen

‘Veel lampen maken licht werk’. In plaats van één plek belichten, kan je met de Jieldé Loft DD7460 vloerlamp twee compleet verschillende plekken belichten! Deze lamp heeft namelijk twee lampenkappen en armen die je elke kant op kan bewegen. Hierdoor zal er geen onenigheid ontstaan wanneer er meerdere mensen ’s avonds een boek proberen te lezen. Er zijn namelijk twee tijdloze lichtbronnen die iedereen goed licht geven en dus tevreden houdt. Door de verschillende lengtes van de armen heeft de lamp een speels uiterlijk en met de kleur die je kiest geef je de Jieldé Loft vloerlamp DD7460 ook nog eens een eigen karakter. De designlamp die ook een speels uiterlijk heeft, is de Jieldé Loft D9406 vloerlamp. Het lijkt net een papieren muizentrappetje, maar dan in de vorm van een lamp.

Jieldé vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Jieldé. Dat betekent dat wij alle Jieldé vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Jieldé. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Jieldé vloerlampen gemiddeld met 6 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.