Naar boven

Kantinetafels van bekende merken

Flinders is dealer van bekende design labels die kantinetafels verkopen. Flinders verkoopt Kartell en Magis uit Italië, Muuto, &Tradition en Hay uit Scandinavië. En uit Nederland hebben we de merken Functionals, Gelderland, Arco, Gispen en Moooi. Favoriete kantinetafels zijn voor ons de Table First rechthoeking tafel van Magis, de Bella Desk Tafel van Hay, de Adaptable tafel van Muuto en de Nomad tafel van Arco.

Een kantinetafel kiezen

Een kantinetafel kies je niet zomaar. Aan deze tafels wordt de lunch genuttigd, wordt gelachen en gepraat. Het is een sociale plek in de organisatie. Erg belangrijk voor de sfeer en het plezier op kantoor. Wil je snel aan de slag, kies dan een Functionals Lloyd tafel. De tafel is er standaard in 200cm en 230cm lengte. Je kunt er natuurlijk met gemak twee aan elkaar schakelen. Zo kun je al gauw met een man of 20 lunchen. Het mooie van de Functionals tafels is dat ze gemaakt zijn van staal. Dit heeft het voordeel dat je ze zeer eenvoudig kunt schoonmaken. Daarnaast zijn de tafels ijzersterk en ook nog eens verkrijgbaar in diverse leuke kleuren. Een mooie en betaalbare houten kantinetafel is de C44 tafel van HAY. Het blad van de tafel is zwart  aan de ene zijde en wit aan de andere zijde. Je kunt het blad omdraaien als je een zwarte tafel wilt, of juist een witte. De keuze is aan u.

Hoge kortingen op Kantinetafels

Door onze scherpe inkoop realiseren wij hoge kortingen voor u. Bent u op zoek naar meerdere kantinetafels, vraag dan nu een scherpe offerte aan.

Vraag een offerte aan

Gratis leveren en monteren van kantinetafels

Flinders levert gratis in heel Nederland. We monteren de kantinetafels voor u zonder extra kosten. Uiteraard nemen we verpakkingsmaterialen mee naar terug. Wij gaan pas weg als u helemaal tevreden bent. En ook na de levering kunt u op Flinders blijven rekenen. Mocht er onverhoopt een defect zijn aan een kantinetafel, dan komen we deze repareren of vervangen.

Vragen over kantinetafels? Onze kantooradviseurs staan voor u klaar

U kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke kantinetafel. Welke formaten zijn voorradig, wat zijn de exacte afwerkingen en wat is de exacte hoogte van het blad? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze kantooradviseurs 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Bij Flinders vindt u het mooiste kantinetafels:

  • Betaalbare Kantinetafels
  • Design Kantinetafels
  • Houten Kantinetafels
  • Kunststof Kantinetafels

Naast Kantinetafels bieden we ook een grote collectie kantinestoelen, bureautafels en vergadertafels.