Flinders project: Vopak

 

Flinders Project: ING BankKoninklijke Vopak N.V. is een van de grootste dienstverleners in tankopslag ter wereld. Het bedrijf exploiteert 84 terminals met een totale opslagcapaciteit van bijna 30 miljoen kubieke meter in 31 landen. Vopak heeft al bijna 400 jaar ervaring op het gebied van opslag en doorvoer. In totaal werken wereldwijd ruim 5.900 mensen bij Vopak.

Voor het hoofdkantoor te Rotterdam leverde Flinders vele decoratieve lampen, zoals The Great JJ van Itre, Foscarini Rock hanglampen, Foscarini Tres Grande hanglampen en Foscarini Tres Grande voerlampen. Daarnaast zijn voor de boardroom een tweetal Vibia Halo Circular hanglampen geleverd. Prachtige lampen die uniek zijn in de wereld, zowel qua technologie als qua design.
 

Flinders - Flinders projecten Vopak - Flinders design voor ieder interieur

Flinders - Flinders projecten Vopak - Flinders design voor ieder interieur

Foscarini Tress Grande

Meer dan 150.000 producten in collectie

Flinders is de officiële dealer van meer dan 70 design labels uit Italië, Scandinavië en Nederland. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 150.000 design vergaderstoelendesign kantinestoelendesign bureautafelsdesign vergadertafelsdesign kantinetafels en design kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.

Naar boven