Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Van wandpanelen tot aan tafelpanelen

Voor jou hebben we verschillende akoestische panelen op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een eenvoudig vormgegeven wandpaneel? Dan is de Hey-Sign Welle akoestisch wandpaneel iets voor jou. Dit paneel is het resultaat van maar liefst tien meter aan vilt. Je geeft niet alleen je ruimte meer sfeer en structuur, maar tegelijkertijd absorbeer je het geluid wat de akoestiek ten goede komt. Komt hartstikke goed van pas op werkplekken, vergaderruimtes en horecagelegenheden. Ga je liever voor een wat speelser wandpaneel? Bekijk dan eens het Hey-Sign Comb akoestisch wandpaneel. De vorm doet je misschien denken aan een honingraat, maar gelukkig komen er geen levende zoemende bijen uit dit paneel. Ga je liever voor een hangpaneel, of een tafelpaneel? Dan zijn het Hey-Sign Welle akoestisch hangpaneel en het Hey-Sign Welle akoestisch tafelpaneel iets voor jou. Ze zijn niet alleen mooi, maar komen het geluid ook ten goede.

Akoestische panelen van Hey-Sign

De akoestische panelen die Flinders in haar assortiment heeft, zijn van het bekende designlabel Hey-Sign. Flinders is officieel dealer van Hey-Sign. Dat betekent dat wij alle Hey-Sign akoestische panelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Hey-Sign akoestisch paneel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een akoestisch paneel van Hey-Sign, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vragen over akoestische panelen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een van onze akoestische panelen. Wat is de exacte afmeting? Hoe hang je hem op? Dit kunnen allemaal relevante vragen zijn voor jou. Bel gerust onze klantenservice of neem contact met ons op per e-mail. Wij staan graag voor je klaar!