Flinders Project: Bar De Bajes

Flinders Project: Bar De Bajes

Bar De Bajes ligt midden in het levendige centrum van Amsterdam. Het bijzondere aan deze bar is de streetart die je op de verschillende wanden ziet. Van kwalitatief hoogwaardig eten en drinken tot aan de mooiste streetart. Je ontdekt het allemaal bij Bar De Bajes. 

In samenwerking met Flinders is deze bar ingericht met onder meer meerdere banken van BePureHome, lampen van Frama, barkrukken van Hay en fauteuils van Normann Copenhagen. Een mooie mix van verschillende designmerken en dat met een fantastisch resultaat: een bar die gezien mag worden. 

Totale projectinrichting door Flinders Projects 

Flinders is de officiële dealer van meer dan 150 meubel- en verlichtingmerken uit Italië, Scandinavië en Nederland in omgeving Amsterdam. Ons merken- en productenaanbod reikt nog veel verder dan de items die online te vinden zijn. Kijk onderaan de merkenpagina om te zien welke merken we nog meer allemaal kunnen leveren. Wij denken graag met je mee over de inrichting van een horecagelegenheid, kantoor, instelling of thuisproject. Mogelijkheden bespreken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!