Flinders project: Openbare Bibliotheek Amsterdam

 

Flinders Project: OBA

De Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) is met 28 vestigingen een grootheid in bibliotheekland. De OBA is een culturele instelling die zich ten doel heeft gesteld het vrije verkeer van informatie in de Amsterdamse samenleving te bevorderen. Daarnaast wil zij een centrum voor ontmoeting en educatie zijn voor alle geledingen in de bevolking. Er zijn 330 medewerkers werkzaam en met 4,1 miljoen bezoekers is de bibliotheek de meest bezochte culturele instelling van Amsterdam.

Voor haar vestiging in de Indische buurt (Javaplein 2) vroeg de OBA aan Flinders de meubels en verlichting te verzorgen naar interieurontwerp van Geusebroek Stefanova architecten. Voor dit prachtige project leverde Flinders onder meer:

Video van de OBA

Bekijk hier het filmpje van de Openbare Bibliotheek van Amsterdam. Hierin een interview met Rina van Duinen, regiohoofd van de Openbare Bibliotheek van Amsterdam.

Impressie

Flinders Project: OBA

Flinders Project: OBA

Flinders Project: OBA

Totale projectinrichting door Flinders Projects 

Flinders is de officiële dealer van meer dan 150 meubel- en verlichtingmerken uit Italië, Scandinavië en Nederland in omgeving Amsterdam. Ons merken- en productenaanbod reikt nog veel verder dan de items die online te vinden zijn. Kijk onderaan de merkenpagina om te zien welke merken we nog meer allemaal kunnen leveren. Wij denken graag met je mee over de inrichting van een horecagelegenheid, kantoor, instelling of thuisproject. Mogelijkheden bespreken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!