Flinders Project: PWC

 

Flinders Project: PWC

PWC zocht contact met Flinders om haar vrije werkruimte op te fleuren en tegelijkertijd meer privacy te creëren. Op het hoofdkantoor te Amsterdam is een aparte ruimte gecreëerd waar consultants vrij kunnen zitten en werken. Alles is plug and play. Koffie is in de buurt en er zijn open werkplekken, maar ook ruimtes waar je even ongestoord kunt werken.

Om iets meer privacy te creëren koos PWC voor de Extremis Sticks scheidingswand, waarmee een prachtig effect werd bereikt. De scheidingswand bestaat uit 100 losse stokjes van 180 cm. Zo ontstond een scheidingswand waarmee consultants afgezonderd kunnen werken zonder het gevoel te hebben helemaal alleen te zijn. In totaal leverde Flinders 12 Extremis Sticks afscheidingswanden.

Flinders Project: PWC

Flinders Project: PWC

Flinders Project: PWC

Meer dan 100.000+ interieurproducten in collectie

Flinders is projectdealer van meer dan 250 design labels uit alle windstreken. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 100.000+ vergaderstoelen, kantinestoelen, bureautafels, vergadertafels, kantinetafels en kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.