Flinders Project: PWC

 

Flinders Project: PWC

PWC zocht contact met Flinders om haar vrije werkruimte op te fleuren en tegelijkertijd meer privacy te creëren. Op het hoofdkantoor te Amsterdam is een aparte ruimte gecreëerd waar consultants vrij kunnen zitten en werken. Alles is plug and play. Koffie is in de buurt en er zijn open werkplekken, maar ook ruimtes waar je even ongestoord kunt werken.

Om iets meer privacy te creëren koos PWC voor de Extremis Sticks scheidingswand, waarmee een prachtig effect werd bereikt. De scheidingswand bestaat uit 100 losse stokjes van 180 cm. Zo ontstond een scheidingswand waarmee consultants afgezonderd kunnen werken zonder het gevoel te hebben helemaal alleen te zijn. In totaal leverde Flinders 12 Extremis Sticks afscheidingswanden.

Flinders Project: PWC

Flinders Project: PWC

Flinders Project: PWC

Totale projectinrichting door Flinders Projects 

Flinders is de officiële dealer van meer dan 150 meubel- en verlichtingmerken uit Italië, Scandinavië en Nederland in omgeving Amsterdam. Ons merken- en productenaanbod reikt nog veel verder dan de items die online te vinden zijn. Kijk onderaan de merkenpagina om te zien welke merken we nog meer allemaal kunnen leveren. Wij denken graag met je mee over de inrichting van een horecagelegenheid, kantoor, instelling of thuisproject. Mogelijkheden bespreken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!