Projectinrichting met Flinders

Flinders is specialist in projectinrichting. Is uw kantoor, restaurant of hotel toe aan een nieuw interieur? Neem dan contact op met onze afdeling projectinrichting. Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van kantoren en bedrijfsruimten, maar ook scholen, bibliotheken, theaters en andere openbare instanties. Flinders geeft advies over stoelen, tafels, verlichting en alle overige meubels die nodig zijn voor de inrichting van uw project. Daarbij is de juiste prijs/kwaliteit verhouding van het grootste belang. Bovendien realiseren wij hoge kortingen voor u op de aanschafprijs van het meubilair. Kortom, voor de inrichting van uw project zit u goed bij Flinders.

Vraag nu een offerte aan

Wilt u ook profiteren van scherpe prijzen op uw projectinrichting of  wenst u advies te krijgen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Flinders. 

Offerte aanvragen (Gratis en vrijblijvend)

project

Scherpe prijzen op uw projectinrichting

Wij kunnen alle meubels, verlichting en accessoires leveren voor de projectinrichting. Met Flinders bent u in één keer klaar. Wij volgen alle trends en ontwikkelingen op het gebied van design en zijn daarom altjd op de hoogte van nieuwe producten en de laatste collecties. Dankzij onze zeer scherpe inkoop realiseren wij bovendien interessante kortingen op het meubilair voor uw projectinrichting.

 Projecten

Inrichtingsvoorstellen & advies 

Hoe gaat dat in de praktijk? Onze adviseurs maken samen met u een helder inrichtingsvoorstel, inclusief uitgebreide tekeningen op schaal. In onze voorstellen nemen wij het volgende mee:

  • Functionaliteit: Medewerkers en klanten moeten prettig in de ruimte kunnen verblijven
  • Prijs/kwaliteit: We houden altijd rekening met uw budget
  • Ergonomie: Een goed zitcomfort en een juiste werkhouding is van groot belang
  • Uitstraling: De meubels en de verlichting moet passen bij de identiteit van het bedrijf of de instelling 

project

project

project

Graag helpen wij u bij de inrichting van uw project

Een projectinrichting begint bij het gezamenlijk bespreken van uw wensen. Op basis van uw wensen kunnen wij samen met u een fantastisch concept samenstellen. Indien u meer inspiratie wilt opdoen, nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Hier kunt u alle designmeubelen bekijken en uitproberen. Wij vinden het erg belangrijk dat uw inrichting past bij uw organisatie en daarom zorgen wij ervoor dat het concept naadloos aansluit op de identiteit van uw organisatie. Na uw goedkeuring van het concept zullen wij het gehele projectmanagement op ons nemen. Dit houdt in dat wij garant staan voor de bestelling, bezorging en montage van de meubelen. Indien u de meubelen op een specifieke datum wilt ontvangen, kunnen wij de meubelen zonder problemen opslaan in ons magazijn en bezorgen op de gewenste datum. Door het persoonlijke contact en directe communicatie is het vaak nog mogelijk om in het proces wijzigingen aan te brengen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw inrichting volledig naar uw wens is.


vitra project

Waarom Flinders voor uw projectinrichting?

  • Ervaren specialisten. Onze adviseurs zijn zeer ervaren en geven gedegen adviezen rondom uw projectinrichting. Ze luisteren goed. Aspecten als identiteit, ruimte en budget nemen zij mee in de projectinrichting;
  • Proefplaatsingen. Wij denken graag met u mee over de inrichting van het project. Zo kunnen wij meubelen op zicht plaatsen. Op die manier krijgt u een goed idee van wat de meubelen kunnen doen voor het interieur en de identiteit van uw organisatie;
  • Verzorgen van de complete inrichting. Flinders is officieel projectdealer van meer dan 250 designmerken. Daarom kunnen wij de complete inrichting van uw project verzorgen, van tafel en stoelen tot kasten en verlichting;
  • Scherpe prijzen. Door onze actieve inkoop realiseren wij hoge kortingen voor u.

projecten-flinders
Flinders projecten

Bekijk een aantal van onze projecten.

Adresgegevens Flinders
Flinders Winkel
Affuitenhal 10
1505 RE Zaandam
(T) 020 - 3030630

Openingstijden winkel:
Elke dag van 10.00 uur – 18:00 uur

Inname tweedehands meubilair

Steeds meer bedrijven en instellingen verwachten dat zij gebruikte stoelen of tafels kunnen retourneren bij Flinders. Flinders biedt haar projectklanten de mogelijkheid tweedehands design meubilair over te nemen. Tevens houden wij ons bezig met het controleren op gebreken, reinigen en eventueel repareren van het geretourneerde meubilair. Dit alles met het doel om tweedehands design meubilair geschikt te maken voor hergebruik. De komende jaren verwacht Flinders in toenemende mate tweedehands tafels, stoelen, kasten en banken uit onze projecten een tweede leven te kunnen geven en daarmee de afvalberg te verkleinen. Het uiteindelijk streven van Flinders is 100% hergebruik van het meubilair van de klanten aan wie wij leveren (voor zover het design merken betreft uit onze collectie). Met deze dienstverlening voor haar projectklanten geeft Flinders invulling aan het begrip circulair ondernemen.

 Projecten

Meer dan 100.000 producten in collectie

Flinders is de officiële dealer van meer dan 250 designlabels. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 100.000 design vergaderstoelen, design kantinestoelen, design bureautafels, design vergadertafels, design kantinetafels en design kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.

projecten