KAOS

Het assortiment van KAOS laat kinderproducten zien die een tijdloos karakter hebben, van hoge kwaliteit zijn en misschien nog wel het allerbelangrijkst: heel praktisch zijn. Door deze kenmerken passen de producten van KAOS enorm goed in de Scandinavische woonstijl. Bij KAOS maken ze producten waar niet alleen een kind, maar ook het complete gezin jarenlang plezier van heeft. De collectie Klapp stoelen van KAOS is zeer geliefd, heeft in 2019 een prijs gewonnen in de categorie ‘beste ontwerp’ en bevat een functioneel design. Die laatste eigenschap zorgt ervoor dat een kind er al vanaf zes maanden tot zelfs zesjarige leeftijd in kan zitten en plezier van heeft. Deze functionele kinderstoelen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout waardoor de oprichters ook hebben nagedacht over de voordelen die dat oplevert voor het milieu. Kies jij voor een stoel in het zwart, eiken, bordeauxrood, petrolblauw of lichtrijs? Op deze stoel geniet een kind gegarandeerd samen met het gezin aan de eettafel van een ontbijt, lunch of diner.

Sorteren op

1-12 van 12 producten

Bij KAOS draait alles om kinderen

In 2015 is het Noorse merk KAOS opgericht door Mette Bordal Hansen en Gineline Kalleberg. Zij misten producten voor kinderen die zowel de Scandinavische esthetiek als de functionaliteit op een perfecte manier mixen voor een betaalbare en eerlijke prijs. In eerste instantie werkten ze vooral aan KAOS in de uren buiten hun baan om. Zo zagen zij 2015 als het jaar waarin ze de markt verkenden om het merk vervolgens klaar te stomen voor de designbranche. Deze test en dat jaar waren succesvol, want in 2016 besloten ze hun baan op te zeggen om hun tijd fulltime te besteden aan KAOS. Inmiddels kunnen we wel zeggen dat dit merk met veel succes aan de weg timmert. Je vindt KAOS wereldwijd in meer dan vijftien landen waar ze alles voor kinderen in hun collectie hebben. In zowel Noorwegen als Zweden hebben ze magazijnen van waaruit ze de designproducten voor kinderen versturen.

Flexibele modulaire systemen van KAOS

De mogelijkheden in het meest stijlvolle en flexibele modulaire wandsysteem van KAOS zijn eindeloos. Je kunt dit systeem ombouwen tot een klimrek voor kinderen. Hoe leuk is het voor je kind om dat in eigen huis te hebben? Door de verschillende elementen met elkaar te combineren, kun je naast het klimrek bijvoorbeeld ook een bureau met daarboven een boekenplank plaatsen. Zo krijgt dit element zowel een speels als een functioneel karakter waardoor kinderen elke dag weer op een speelse manier leren. Je kunt zowel verticaal als horizontaal met deze elementen op je wand werken of kiezen voor een combinatie hierin. Kies voor accessoires en bijpassende producten zodat je dit modulaire wandsysteem eenvoudig met je kind mee kunt laten groeien.

KAOS bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KAOS. Dat betekent dat wij alle producten van KAOS kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van KAOS en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij KAOS. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van KAOS veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux.

Kaos
Filters
Overige categorieën
Merken
Kaos
Woonstijl
Herkomst
Kleur
Prijs
>>
<<
   
Update
Productsoort
Naar boven