Naar boven

Karimoku New Standard bijzettafels

De Karimoku New Standard bijzettafels zijn veelzijdig en veelhoekig. Het tafelblad van deze tafels heeft namelijk evenveel hoeken als dat er latjes zijn gebruikt in de poot. Dit is terug te zien in de Colour Wood Plain bijzettafel 50 van Karimoku New Standard. Hij is ontworpen door Scholten & Baijings. De tafel verbindt twee werelden: het traditionele Japanse vakmanschap met het hedendaagse Dutch design. De ontwerpers van dit tafeltje staan bekend om hun moderne en grafische ontwerpen. Het hout wordt met elkaar verbonden door de yatoi-sanetsugi techniek. Zo ontstaat er een heus kunstwerk! Je zult je verbazen over het aantal zijdes van dit bijzettafeltje. Hij heeft welgeteld vijftien zijdes waardoor hij echt wel anders oogt dan een doorsnee bijzettafel. Naast deze variant kent de serie ook een kleurrijke variant.

Karimoku New Standard uit hout gevormd

Karimoku New Standard is in 2009 opgericht. Dit relatief jonge designmerk is ontstaan uit een samenwerking tussen talentvolle ontwerpers en houtproducent Karimoku, die al meer dan zeventig jaar hout vervaardigden in Japan. De kwaliteit van hout en de zorgvuldige bewerking daarvan staan dan ook centraal in de werkwijze van Karimoku New Standard. Het hardhout dat wordt gebruikt voor de meubelcollectie is voornamelijk afkomstig van de esdoorn, eik en kastanjeboom. Om de Japanse bossen zoveel mogelijk te sparen en tegelijkertijd een brug te slaan naar de lokale industrie, werkt Karimoku New Standard enkel met dunne bomen die anders onbenut zouden blijven. Zo ben je er niet alleen zeker van dat je nieuwe tafel of kruk van hoge kwaliteit is, maar ook duurzaam is geproduceerd.

Karimoku New Standard bijzettafels: basic en kleurrijk

We hebben je al voorgesteld aan de basic variant uit de bijzettafelserie, maar ga jij liever voor wat meer kleur? Dan hebben wij goed nieuws voor je! De Karimoku New Standard Colour Wood bijzettafel 60 doet ons denken aan een vat. Met deze bijzettafel ontstaat er een kleurexplosie in je interieur. Je zult deze tafel zeker niet over het hoofd zien. De bijzettafel heeft een diameter van 60 centimeter en een hoogte van 39,2 centimeter. Het maakt niet uit voor welke bijzettafel je ook kiest, want ze zijn hoe dan ook een aanwinst voor je interieur. Je kunt hem bijvoorbeeld een mooi plekje geven in je woonkamer en slaapkamer. Heb jij al mooi plekje gevonden voor een van de Karimoku New Standard bijzettafels?

Karimoku New Standard bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Karimoku New Standard. Dat betekent dat wij alle Karimoku New Standard bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bijzettafel van Karimoku New Standard en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je bijzettafel van Karimoku New Standard, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.