Kartell barkrukken

Kartell barkrukken brengen kleur in je interieur. Kartell heeft een prachtige collectie barkrukken die ondertussen wereldberoemd zijn. De barkrukken van Kartell zijn niet alleen prachtig, maar ook veelzijdig. Ze zijn namelijk perfect voor in de keuken, aan de bar of zelfs in de tuin of op het balkon. Een mooi voorbeeld van een Kartell barkruk is de Spoon barkruk. Door de hydraulische pomp is hij in hoogte verstelbaar, waardoor je deze Kartell barkruk overal kan neerzetten. De barkruk is gemaakt van Polypropyleen, waardoor de Kartell barkruk mooie ronde vormen heeft die ook nog eens zorgen dat je heerlijk zit. Welke Kartell barkruk kan jouw interieur een boost geven?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-17 van 17 producten Sorteren op 1-17 van 17 producten Terug naar boven

Over Kartell

Kartell is sinds 1949 een toonaangevend designmerk uit Italië. De collectie van Kartell is breed en omvangrijk, en bestaat onder andere uit stoelen, lampen, kasten en accessoires. Beroemde designers als Antonio Citterio, Ronan & Erwan Bouroullec, Ferruchio Laviani, Ron Arad, Patrick Jouin en Patricia Urquiola hebben ontwerpen gemaakt voor Kartell. Maar de meest bekende ontwerpen zijn toch wel gemaakt door Philippe Starck. Hij is de bedenker van onder andere de Charles Ghost barkruk, de Masters barkruk en de Bubble Club stoel. Kartell maakt vaak gebruik van transparante materialen, die de ontwerpen van de stoelen de kenmerkende Kartell look geven.

Kartell Master barkruk

De golvende lijnen van de armen en leuning van de Kartell Masters collectie doen erg denken aan de natuur. Ze passen daardoor prachtig in de tuin, waar ze het hele jaar kunnen staan. Maar ook binnen komt deze Kartell barkruk prachtig tot zijn recht. Het is verstandig eerst goed naar de barkruk te kijken. Want zodra je zit wil je niet meer opstaan, zo comfortabel is deze Kartell barkruk. Handig om te weten als je een barkruk wil gebruiken om aan de bar te zitten: de Kartell Masters barkruk 65cm is geschikt voor een barhoogte tussen 90-95 cm. De Kartell Masters barkruk 75cm is ideaal voor een barhoogte tussen 100-105 cm.

One More Please!

Als je eenmaal een Kartell barkruk bemachtigd hebt, is het lastig om het maar bij eentje te houden. Er kan altijd wel ergens een extra barkruk bij, gewoon voor de gezelligheid. De Kartell One More Please barkruk vierkant is een echt verzamel item. Hij is verkrijgbaar in maar liefst veertien soorten, zowel in verschillende kleuren als in het transparant. De Kartell One More Please barkruk rond is bijna hetzelfde, maar heeft een ronde rugleuning. Deze twee varianten zijn ook leuk om te combineren. Slaat de keuzestress al een beetje toe? Lees hier waar je op moet letten bij de aankoop een nieuwe barkruk.

Kartell barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elke Kartell barkruk kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Kartell barkruk serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Kartell barkruk collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.