Naar boven

Kartell dienbladen

Een Kartell dienblad herken je aan zijn transparante uitstraling, wat hem de kenmerkende Kartell look geeft. De transparantie geeft een dienblad van Kartell prachtige kleur- en lichtintensiteiten. Hierdoor wordt een magische illusie gecreëerd. Ideaal om je kookkunsten op te presenteren! En hij is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Neem het Kartell Dune Tray dienblad, hij heeft een lengte van maar liefst 46 centimeter! Heel veel ruimte om je hapjes op te laten schitteren dus. En niet alleen voor hapjes, maar ook voor woonaccessoires maakt hij graag een plekje vrij. Een Kartell dienblad dat het onthouden waard is. De Dune tray mag van ons op een presenteerblaadje! En dat geldt voor alle dienbladen van Kartell: het zijn echte eyecatchers!

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Italiaans Kartell

Kartell is sinds 1949 een toonaangevend designmerk uit Italië. De designmeubels van Kartell zijn inmiddels niet meer weg te denken in de woonwereld. De collectie van Kartell is breed en omvangrijk en bestaat onder andere uit stoelen, lampen, kasten en accessoires. Kartell produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op designmeubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit. Het designmerk is trotse eigenaar van negen Compasso d'Oro's. Beroemde designers als Antonio Citterio, Ronan & Erwan Bouroullec, Ferruchio Laviani, Ron Arad, Patrick Jouin en Patricia Urquiola hebben ontwerpen gemaakt voor Kartell. Maar de meest bekende ontwerpen zijn toch wel gemaakt door Philippe Starck. Hij is de bedenker van onder andere de Louis Ghost stoel, de Masters stoel en de Bubble Club collectie. Kartell maakt vaak gebruik van transparante materialen, die de ontwerpen de kenmerkende Kartell look geven.

Kartell dienblad XL

Vind je het Dune dienblad van Kartell te klein? Dan biedt het Kartell Dune tray XL dienblad kristal de oplossing. Dit dienblad van Kartell heeft een lengte van 55 centimeter en een breedte van 38 centimeter. Zo kun je er echt heel veel zomerse cocktails, warme koppen chocolademelk, krokante frituursnacks en gezonde groentehapjes op kwijt. Maar misschien zijn ze allemaal tegelijk niet zo’n goede combinatie. De dienbladen van Kartell hebben een driedimensionaal blad waarin een bewegende stroom zich lijkt te bevinden. Zoals een ijskoude bergrivier of een snikhete lavastroom. En dat zorgt voor een illusie van bewegingen die tot leven worden geroepen door de spelingen van de wind en het licht. Zoals de golven in de zee of de duinen in de woestijn. Een stukje ‘natuur’ in huis dus. De dienbladen van Kartell zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Nou ja, zeven verschillende kleuren dan. Een ding is duidelijk: het wordt nog moeilijk om een Kartell dienblad uit te kiezen!

Kartell dienblad bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elk Kartell dienblad kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek dienblad van Kartell en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Kartell dienblad, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.