Naar boven

Kartell Foliage

Het ontwerp van de meubels uit de Kartell Foliage collectie zorgt er direct voor dat je het liefst zo snel mogelijk plaatsneemt. De Kartell Foliage fauteuil biedt plaats voor slechts één persoon. Daarom is dit ook de ideale plek om even helemaal tot rust te komen. Patricia Urquiola is geen onbekende in de designwereld. Zij heeft al verschillende designklassiekers ontworpen. Toch mag deze fauteuil ook absoluut niet aan je aandacht ontsnappen. De mix van polyester, PU en wol maakt dit tot een exemplaar waar je je ogen niet vanaf kunt houden. Deze fauteuil houdt van gezelligheid in een zithoek, maar voelt zich ook thuis in een leeg hoekje. Je hebt de keuze uit verschillende stoffen en kleuren. Weet jij al hoe je deze fauteuil zou samenstellen? 

Kartell klassiekers

Kartell is een Italiaans designlabel dat al meer dan vijftig jaar met succes aan de weg timmert. Het Italiaanse designlabel produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op designmeubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit. Het designmerk is inmiddels trotse eigenaar van negen Compasso d'Oro's, een belangrijke prijs op designgebied. Ook zijn de designlampen van Kartell inmiddels niet meer weg te denken uit de woonwereld. Allemaal even mooi en te verkrijgen bij Flinders! Het succes van Kartell is mede te danken aan topontwerpers Philippe Starck, Antonio Citterio, Ronan & Erwan Bouroullec, Ferruchio Laviani, Ron Arad, Patrick Jouin en Patricia Urquiola.

Kartell Foliage banken van formaat

Wil je het liefst genieten met je beste vriend(in) of je familie? Dan kan de Kartell Foliage bank goed van pas komen. Deze bank wordt al gauw de favoriete plek in je woning. Niet alleen van jou, maar ook van je familie en vrienden. Wees er dus snel bij, want voor je het weet is je plekje ingenomen. Heb je het design van deze bank al eens goed bekeken? Het is net een lijnenspel van blaadjes waar je maar naar blijft kijken. Hij doet er dan ook alles aan om je op je plek te houden. Gelukkig is dat ook geen straf, want hij is supercomfortabel. Laat je hem liever niet alleen? Dan zet je de fauteuil er toch gezellig bij. 

Kartell Foliage bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elk product uit de Kartell Foliage serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.