Naar boven

Kartell keukentrappen

Kartell keukentrappen zijn stijlvol, functioneel en gemakkelijk in gebruik. Even een lampje vervangen? Of een pak cornflakes van de bovenste plank halen? De Kartell keukentrappen helpen je maar al te graag. Alsof ze ervoor gemaakt zijn! Kijk bijvoorbeeld eens naar de Kartell Upper keukentrap. Met deze hippe Kartell keukentrap doe je maar al te graag een klusje in huis. Even geen zin om hem op te bergen? Geen probleem. Deze keukentrap van Kartell is prachtig als decoratie in je interieur. De gebruiksvriendelijkheid van deze keukentrap is afkomstig van de technologie die Kartell gebruikt heeft. Deze technologie heeft ervoor gezorgd dat het polycarbonaat gemodelleerd kan worden, waarbij het die duurzaamheid, sterkte en stevigheid krijgt die de Kartell keukentrappen moeten hebben. 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Kartell & transparantie

Kartell is sinds 1949 een toonaangevend designmerk uit Italië. De designmeubels van Kartell zijn inmiddels niet meer weg te denken in de woonwereld. De collectie van Kartell is breed en omvangrijk, en bestaat onder andere uit stoelen, lampen, kasten en accessoires. Kartell produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op designmeubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit. Het designmerk is trotse eigenaar van negen Compasso d'Oro's. Beroemde designers als Antonio Citterio, Ronan & Erwan Bouroullec, Ferruchio Laviani, Ron Arad, Patrick Jouin en Patricia Urquiola hebben ontwerpen gemaakt voor Kartell. Maar de meest bekende ontwerpen zijn toch wel gemaakt door Philippe Starck. Hij is de bedenker van onder andere de Louis Ghost stoel, de Masters stoel en de Bubble Club collectie. Kartell maakt vaak gebruik van transparante materialen, die de ontwerpen de kenmerkende Kartell look geven.

Kartell keukentrappen: echte klassiekers

De transparante look is kenmerkend voor Kartell. Maar er is ook een klassiek zwarte ‘ondoorzichtige’ keukentrap van Kartell: de Kartell Tiramisu keukentrap. Deze gestroomlijnde Kartell keukentrap is een stijlvol klusaccessoire. Vederlicht en makkelijk op te bergen. Met de Tiramisu loop je op wolkjes! Deze keukentrap van Kartell is een functionele vouwladder met drie treden en antislipafwerking. Tiramisu benadrukt de lichtheid van het design met de dragende structuur. De gebogen staven steunen op de grond en de handgreep is niet alleen een robuuste steun tijdens gebruik, maar ook een handig hulpmiddel na gebruik. Dankzij het design is het ook mogelijk om deze Kartell keukentrap aan de muur op te hangen. De lichtheid van het materiaal, de gebruiksvriendelijkheid en de formele elegantie zorgen ervoor dat Tiramisu met volledige vrijheid gebruikt kan worden in echt elke omgeving!

Kartell keukentrappen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij alle Kartell keukentrappen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke keukentrap van Kartell en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Kartell keukentrap collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.