Naar boven

Kartell klapstoelen

Kartell klapstoelen zijn te herkennen aan de transparante look, die kenmerkend is voor Kartell. De klapstoelen van Kartell zijn ideaal als je in een handomdraai een extra zitplaats wilt creëren. Handig als er last-minute nog wat extra visite langskomt. Ze zijn daarnaast licht van gewicht en daarom heel makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De Kartell klapstoelen zijn niet alleen functioneel. Ze zijn bovenal uniek en práchtig om te zien. ‘Standaard’ is dan ook absoluut geen woord dat deze stoelen zou kunnen omschrijven. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Kartell Honeycomb klapstoel. Deze klapstoel van Kartell is verkrijgbaar in klassiek zwart en wit. Gecombineerd met een aluminium structuur is het een echte eyecatcher. Bekijk de collectie Kartell klapstoelen bij Flinders.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Kartell: toonaangevend design

Kartell is sinds 1949 een toonaangevend designmerk uit Italië. De designmeubels van Kartell zijn inmiddels niet meer weg te denken in de woonwereld. De collectie van Kartell is breed en omvangrijk, en bestaat onder andere uit stoelen, lampen, kasten en accessoires. Kartell produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op designmeubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit. Het designmerk is trotse eigenaar van negen Compasso d'Oro's. Beroemde designers als Antonio Citterio, Ronan & Erwan Bouroullec, Ferruchio Laviani, Ron Arad, Patrick Jouin en Patricia Urquiola hebben ontwerpen gemaakt voor Kartell. Maar de meest bekende ontwerpen zijn toch wel gemaakt door Philippe Starck. Hij is de bedenker van onder andere de Louis Ghost stoel, de Masters stoel en de Bubble Club collectie. Kartell maakt vaak gebruik van transparante materialen, die de ontwerpen de kenmerkende Kartell look geven.

Kartell klapstoelen: bijzzzonder licht

De klapstoelen van Kartell zijn lichtgewichten. Zo ook de Kartell Honeycomb klapstoel. Zo zoet als honing is deze Kartell klapstoel! De zitting en rugleuning zijn namelijk voorzien van een prachtige honingraadstructuur. Nét echt. Het enige wat mist zijn een paar bijtjes die de stoel van honing voorzien. En de honingraatstructuur is niet alleen uniek en stijlvol, maar ook heel functioneel, licht en ergonomisch. Zo is deze klapstoel van Kartell makkelijk op te klappen en op te bergen. Hij neemt namelijk zeer weinig plaats in: maar zeven centimeter dikte als hij is opgeklapt. Ook ideaal voor kleine ruimtes. Wat bovendien erg handig is voor de besluitelozen onder ons, is dat je hem door het lichte gewicht eenvoudig steeds van plaats kan verwisselen. Deze Kartell klapstoelen zijn daarnaast ook perfect voor buitengebruik. De structuur van de stoel bestaat uit aluminium en de rugleuning en zitting zijn gemaakt uit transparant of gekleurd polycarbonaat.

Kartell klapstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij alle Kartell klapstoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke klapstoel van Kartell en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Kartell klapstoel collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.