Kartell Magic Hole

De Kartell Magic Hole is een unieke collectie tuinmeubels van Philippe Starck. Meest kenmerkende aan de serie is de opening in de armleuning. Deze is ook nog eens gekleurd waardoor de opening extra opvalt. Buiten kun je deze opening gebruiken om er een magazine of krant in te leggen. De Magic Hole is uniek door de innovatieve productietechniek (probeer maar eens zo'n opening te maken met een kunststof mal). Door het gebruik van kunststof is de serie goed te gebruiken voor buiten en je  kunt 'm eenvoudig schoonmaken. De Magic Hole is er als tweezits bank en als fauteuil en beschikbaar in diverse kleuren. Beschikbare basiskleuren zijn grijs, wit en zwart. De opening kun je kleuren in de basiskleur of meer opvallend met groen of oranje. Met de Kartell Magic Hole haal je oprecht een pronkstuk in je tuin!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Flinders is dé Kartell Magic Hole dealer van België

Flinders is officieel dealer van de Kartell Magic Hole familie van Philippe Starck. We kunnen alle design meubels leveren. Ben je op zoek naar een specifiek product van Kartell of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Kartell producten bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van BeCommerce en voert het BeCommerce waarborg. Wij verzenden gratis in België.

Naar boven