Kartell tafellampen

Een Kartell tafellamp is een originele en veelzijdige tafelgenoot. Kenmerkend voor de design tafellampen van Kartell is het gebruik van kunststof. Daarnaast zijn de tafellampen verkrijgbaar in een grote variatie aan kleuren. Hierdoor passen de tafellampen van Kartell in elk interieur en bij elke smaak! Neem bijvoorbeeld de betaalbare Kartell Take tafellamp. Deze Kartell tafellamp is verkrijgbaar in álle kleuren van de regenboog. Nou ja, bijna dan. Op het eerste gezicht lijkt de Take tafellamp van Kartell een halve lamp. Maar draai je hem een kwartslag, dan zie je dat het een tussenschot is. Dit tussenschot geeft de Take tafellamp zijn bijzondere licht. En zo heeft iedere Kartell tafellamp zijn eigen unieke design: meenemen dus!

Actie: -20% op de gehele collectie van Kartell

Je ontvangt nu 20% korting op de gehele collectie van Kartell. Enkele producten zijn uitgesloten van korting. De actie geldt t/m 21 juli.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-23 van 23 producten Sorteren op 1-23 van 23 producten Terug naar boven

Kartell

Kartell is een Italiaans designhuis dat al meer dan vijftig jaar met succes aan de weg timmert. De design meubels van Kartell zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de woonwereld. En terecht, want vele designs van Kartell zijn uitgegroeid tot ware iconen. Kartell produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op design meubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit. Het designmerk is trotse eigenaar van negen Compasso d'Oro's. Designiconen zijn stoelen als de Kartell Masters, de Kartell Louis Ghost stoel van Philippe Starck, de Kartell Componibili kastjes, de Kartell Bubble Club serie en de Kartell Bookworm kast van Ron Arad. Daarnaast is ook Kartell verlichting een begrip geworden. Het Italiaanse designlabel heeft prachtige soorten lampen op haar naam staan, waaronder de Kartell tafellampen. Lees hier meer over de oplaadbare lampen trend!

LED your light shine

Kartell heeft een mooie collectie aan tafellampen met LED-licht. Hieronder valt ook de Kartell Battery tafellamp LED. Deze tafellamp van Kartell heeft een gefacetteerd oppervlak, gemaakt van transparant PMMA. En die verschillende facetten zorgen voor een betoverend lichtspel! Door de USB-voeding is deze Kartell tafellamp makkelijk verplaatsbaar. Ideaal voor de besluiteloze personen onder ons. Relatief nieuw zijn de Kartell Taj tafellamp LED en de Taj Mini tafellamp LED van Ferruccio Laviani. Kartell weet je met de Taj tafellamp te verrassen. Als je hem voor het eerst ziet, denk je niet zozeer aan een lamp, maar meer aan een kunstwerk of een sculptuur. Dus ook als hij uit staat, is deze ultramoderne tafellamp van Kartell een eyecatcher in huis of op de werkplek. Kortom, genoeg keuze in het LED-assortiment van de Kartell tafellampen!

Hallo, Kartell tafellamp!

Naast LED lampen heeft Kartell ook halogeen lampen in de serie tafellampen. Zo ook de bestseller Kartell Bourgie tafellamp. Deze tafellamp van Kartell is een nieuwe interpretatie van een klassieker: de barokke tafellamp. De design tafellamp combineert op een unieke manier klassiek, rijk en modern tegelijk. Bij barok denk je normaal gesproken aan de 17e en 18e eeuw, maar de Bourgie tafellamp is toch een stuk moderner. De voet in barokstijl bestaat uit drie versierde vlakken die elkaar kruisen. En de brede lampenkap van de Kartell tafellamp heeft een ribbel-effect dat rijke en speelse lichtreflecties creëert wanneer de lamp brandt. En dankzij een speciaal bevestigingssysteem van de kap kan je de tafellamp van Kartell op maar liefst drie verschillende hoogtes verstellen! Nog zo’n uniek design van Kartell zie je terug in de Kartell Light-Air tafellamp. Deze tafellamp lijkt bijna te zweven in de lucht, wat het een magisch effect geeft. Al met al is een ding duidelijk: Kartell lampen komen in alle soorten en maten!

Kartell tafellamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elke Kartell tafellamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Kartell tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Kartell tafellamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.