Actie: -20% op alles van Kartell

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Kartell. De actie geldt t/m 28 november.

Sorteren op

1-23 van 23 producten

Kartell

Het Italiaanse designmerk Kartell bestaat al meer dan vijftig jaar. In de beginjaren produceerde dit designlabel vooral auto-artikelen. De doorbraak kwam echter pas toen de focus kwam te liggen op designmeubels. En niet zomaar designmeubels. Kenmerkend voor de producten van Kartell is toch wel dat er vaak gebruikgemaakt wordt van kunststof. Zo maakt Philippe Starck hier bijvoorbeeld veel gebruik van. De Louis Ghost familie is daar een mooi voorbeeld van. Naast Philippe, heeft Kartell nog veel meer topontwerpers aan zich weten te binden. Antonio Citterio, de broertjes Ronan & Erwan Bouroullec en Patricia Urquiola zijn enkele namen die absoluut bekend zijn in de designwereld. Zo hebben zij ook al meerdere designklassiekers uitgebracht onder de naam Kartell. We kunnen wel stellen dat zij een absolute aanwinst zijn voor het ontwerpersteam van Kartell.  

Kartell tuinstoelen: met of zonder armleuning?

Ga je voor comfort of supercomfort? Anders gezegd: kies je voor zonder armleuningen of met armleuningen? Als je hierop het antwoord hebt, dan is de keuze snel gemaakt. Al is dat niet helemaal waar. Je hebt namelijk ook nog de keuze uit vijftien verschillende kleuren. Van wit tot zwart en van geel tot oranje. Je kunt het zo gezellig maken als je zelf wilt. Kun je niet kiezen tussen de kleuren? Dan kies je toch gewoon voor verschillende kleuren aan een tuintafel. Zo is het geheel absoluut niet statisch en geef je het een speelse twist. We stellen je in elk geval graag voor aan de Kartell Audrey tuinstoel met armleuningen en de Kartell Audrey tuinstoel zonder armleuningen. Door de geweven kunststof rugleuning heeft deze een luchtige, ruimtelijke uitstraling.

Kartell tuinstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij alle Kartell tuinstoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.