Kartell vazen

Een Kartell vaas komt in alle soorten en maten. Zo heb je Kartell vazen die je als krukje of tafel kunt gebruiken, decoratievazen en gigantische vazen. De Calice vaas bijvoorbeeld. Met haar 164cm hoogte en diameter van 59cm is de Kartell vaas een enorme blikvanger. Prachtig als decoratie, of om je helemaal uit te leven met een groot bloemstuk. En bovendien ideaal om de bloemetjes buiten te zetten. Of binnen natuurlijk. De Kartell I-Shine vaas heeft ook een bijzonder design: de vaas van Kartell lijkt een vaas ín een vaas. Het silhouet van de vaas doet je namelijk denken aan een klassieke vaas. Maar in het midden zit nóg een vaas. Dit zorgt voor een bijzonder effect dat jouw huis zeker opfleurt. Al met al is één ding duidelijk: iedere Kartell vaas is uniek!

Actie: -20% op de gehele collectie van Kartell

Je ontvangt nu 20% korting op de gehele collectie van Kartell. Enkele producten zijn uitgesloten van korting. De actie geldt t/m 21 juli.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Kartell

Het Italiaanse designhuis Kartell timmert al meer dan vijftig jaar met succes aan de weg. De Kartell design meubels zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de interieurwereld. En dat is niet zomaar. Vele ontwerpen van Kartell zijn uitgegroeid tot wereldberoemde iconen. In de beginjaren produceerde Kartell vooral auto-artikelen. Maar het designlabel brak pas echt door toen het zich ging richten op design meubels. De prijzen en nominaties bleven dan ook niet uit. Het designmerk is trotse eigenaar van negen Compasso d'Oro's. Designiconen zijn stoelen als de Kartell Masters, de Kartell Louis Ghost stoel van Philippe Starck, de Componibili's, de Bubble Club serie en de Bookworm van Ron Arad. En dat Kartell stuk voor stuk designiconen produceert zie je ook terug bij de bijzondere collectie accessoires .

Getextureerde Kartell vaas

Naast de gladde designs zijn er ook Kartell vazen met textuur. De Jelly vaas heeft bijvoorbeeld een gelei-achtige textuur. En dat is niet alles: de Jelly vaas van Kartell is verkrijgbaar in metallic kleuren. Hij hoeft daarom niet eens gevuld te zijn om de aandacht te trekken. Zet hem op tafel, op de vensterbank of gewoon op de grond. Deze vaas van Kartell past overal bij. Een andere Kartell vaas met pit is de Kartell Matelassé vaas.  Je zou deze vaas zo als dierbare vondst kunnen hebben opgeduikeld op het Franse platteland. En toch is deze Kartell vaas helemaal van nu. Daarnaast is er ook nog de Kartell Shibuya vaas. Deze kleurrijke Shibuya vaas van Kartell valt direct op. Je kan hem gebruiken als vaas maar ook als tafelstuk. Dan haal je gewoon de deksel ervan af. Kleurrijk en multifunctioneel dus!

Kartell vaas bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elke Kartell vaas kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Kartell vaas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Kartell vaas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.