Actie: -20% op alles van Kartell

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Kartell. De actie geldt t/m 28 november.

Kartell

Het designmerk Kartell is een toonaangevend merk in Italië. Kartell bestaat al meer dan vijftig jaar en is een enorm succes dat niet meer weg te denken is in de interieurwereld. Het designmerk begon eerst met het produceren van auto-artikelen. Kartell werd het meest succesvol toen ze begonnen met het verkopen van designmeubels. De collectie van Kartell is breed en omvangrijk. De collectie bevat onder andere stoelen, lampen, kasten en accessoires. De prijzen en nominaties bleven niet uit. Kartell is de trotse eigenaar van negen Compasso d’Oro’s. Beroemde designers hebben een groot aantal ontwerpen gemaakt voor Kartell. Philippe Starck heeft het grootse deel van de ontwerpen gemaakt. Het Italiaanse merk is herkenbaar door het gebruik van veel transparante materialen. Dat geldt ook voor de Kartell Shelfish wandplank. Een mooie wandplank die door de transparante materiaalkeuze niet erg opvalt. De minimalistisch en stijlvolle uitstraling is een perfectie combinatie.

Kartell wandplanken boordevol creatieve ontwerpen

De Kartell wandplanken hebben een creatief design. Het designteam steekt veel tijd in het bedenken van leuke ontwerpen voor hun producten. Zo komen ze telkens met creatieve uitvoeringen. De Kartell Bookworm wandplank is hier een goed voorbeeld van. Vooral voor de leesliefhebbers is dit een perfecte plank. Op de wandplank kun je al je lievelingsboeken kwijt. Ben je niet zo dol op lezen? Dan is deze plank nog steeds een bijzonder exemplaar dat jou kan helpen met het ordenen van spullen. Je kunt de kast ophangen in de vorm die je zelf wilt en dat komt door het flexibele en duurzame materiaal. Zo kun je je eigen creativiteit ook nog kwijt. Hoe ga jij de wandplank vormen?

Kartell wandplanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij alle Kartell wandplanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.