Kartell wandplanken

De collectie Kartell wandplanken bestaat uit een aantal bijzondere items. Kartell verkoopt wandplanken die je niet vaak zult zien. De producten zijn uniek en creatief. Zo zijn de wandplanken van Kartell niet te vergelijken met andere binnen hun productklasse. Het design is zo ontworpen dat de wandplanken lekker opvallen, maar toch subtiel en minimalistisch zijn. Dit komt door de keuze voor de materialen. Kijk maar eens bij de Kite wandplank van Kartell. Die is gemaakt van een transparant of in de massa gekleurd thermoplastisch technopolymeer. De wandplank is in vijf variaties beschikbaar. Zo zit er gegarandeerd een kleur bij die in je interieur past. Benieuwd geraakt naar de andere wandplanken van Kartell? Neem dan snel een kijkje.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Kartell

Het designmerk Kartell is een toonaangevend merk in Italië. Kartell bestaat al meer dan vijftig jaar en is een enorm succes dat niet meer weg te denken is in de interieurwereld. Het designmerk begon eerst met het produceren van auto-artikelen. Kartell werd het meest succesvol toen ze begonnen met het verkopen van designmeubels. De collectie van Kartell is breed en omvangrijk. De collectie bevat onder andere stoelen, lampen , kasten en accessoires. De prijzen en nominaties bleven niet uit, vooral de Componibili is ongekend populair. Kartell is de trotse eigenaar van negen Compasso d’Oro’s. Beroemde designers hebben een groot aantal ontwerpen gemaakt voor Kartell. Philippe Starck heeft het grootse deel van de ontwerpen gemaakt. Het Italiaanse merk is herkenbaar door het gebruik van veel transparante materialen. Dat geldt ook voor de Kartell Shelfish wandplank. Een mooie wandplank die door de transparante materiaalkeuze niet erg opvalt. De minimalistisch en stijlvolle uitstraling is een perfectie combinatie.

Kartell wandplanken boordevol creatieve ontwerpen

De Kartell wandplanken hebben een creatief design. Het designteam steekt veel tijd in het bedenken van leuke ontwerpen voor hun producten. Zo komen ze telkens met creatieve uitvoeringen. De Kartell Bookworm wandplank is hier een goed voorbeeld van. Vooral voor de leesliefhebbers is dit een perfecte plank. Op de wandplank kun je al je lievelingsboeken kwijt. Ben je niet zo dol op lezen? Dan is deze plank nog steeds een bijzonder exemplaar dat jou kan helpen met het ordenen van spullen. Je kunt de kast ophangen in de vorm die je zelf wilt en dat komt door het flexibele en duurzame materiaal. Zo kun je je eigen creativiteit ook nog kwijt. Hoe ga jij de wandplank vormen?

Kartell wandplanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij alle Kartell wandplanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.