Kartell Upper keukentrap
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Upper keukentrap

  Omschrijving

  De Kartell Upper keukentrap is ontworpen door Alberto Meda en Paolo Rizzatto.

  Met dit hippe trapje doen we graag een klusje in huis. Even geen zin om hem op te bergen? Geen probleem. Deze functionele trap is mooi genoeg om als decoratie in je interieur te dienen. Een treedje omhoog met de Upper van Kartell.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  Deze ladder heeft een sterke persoonlijkheid en een hoge functionaliteit. Het is een succesvol huwelijk van vorm en functie. De gebruiksvriendelijkheid van deze ladder werd ook mogelijk gemaakt door de technologie die Kartell gebruikt heeft en die ervoor gezorgd heeft dat het polycarbonaat gemodelleerd kan worden, waarbij het die duurzaamheid, sterkte en stevigheid krijgt die een ladder moet hebben. De metalen structuur is sterk en gelast aan de romp in doorzichtig glanzend en kristalhelder polycarbonaat. De antisliptreden zijn handig en veilig. Dit is een voorwerp dat niet alleen heel functioneel en handig is, maar ook mooi en het kan zelfs als decoratie gebruikt worden.

  Zoek je naast de Upper keukentrap van Kartell een andere keukentrap van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Upper keukentrap, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PC (kunststof), Staal
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Italië
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell keukentrappen
  Ontwerper Paolo Rizzatto

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Upper keukentrap
  Kartell Upper keukentrap

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven