KEK Amsterdam Fabric Friends Lion muursticker
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  KEK Amsterdam Fabric Friends Lion muursticker

  Omschrijving

  Dit is de KEK Amsterdam Fabric Friends Lion muursticker.

  Hakuna matata. Maak je geen zorgen. Wie deze Fabric Friends Lion van KEK Amsterdam op de muur plakt, zit veilig. De muursticker is net als een echte leeuw groots van formaat. Hij meet meer dan een meter en ziet er vervaarlijk uit in in army blauw, roze of groen. Of probeert hij zich te camoufleren en valt hij juist zo niet zo op? Dat leeuwen best lief zijn zie je in de rood en roze varianten met witte stippen. De Fabric Friends Lion is er tot slot ook nog in een gedistingeerd ruitje.

  Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen in je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Bij je bestelling zit een duidelijke gebruiksaanwijzing.

  Zoek je naast de Fabric Friends Lion van KEK Amsterdam een andere muursticker van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Fabric Friends Lion, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Plastic
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Nederland
  Merk KEK Amsterdam
  Productsoort (filter) KEK Amsterdam muurstickers
  Bijlagen Gebruiksaanwijzing
  Opmerking 1 muursticker

  Sfeerafbeeldingen

  KEK Amsterdam Fabric Friends Lion muursticker
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven