KEK Amsterdam Unplugged muursticker
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  KEK Amsterdam Unplugged muursticker

  Omschrijving

  Dit is de KEK Amsterdam Unplugged muursticker.

  De stekker eruit. Plak de Unplugged muursticker van KEK Amsterdam op je muur om je eraan te herinneren dat af en toe even helemaal niets best lekker is. De afbeelding op de muursticker is zo realistisch dat je het snoer van de stofzuiger zo in dit stopcontact zou willen steken. Maar gelukkig had je net even rust op het programma staan. De Unplugged muursticker is verkrijgbaar in donkergrijs, lichtgrijs, wit en zwart.

  Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen in je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Bij je bestelling zit een duidelijke gebruiksaanwijzing.

  Zoek je naast de Unplugged muursticker van KEK Amsterdam een andere muursticker van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Unplugged muursticker, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Plastic
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Nederland
  Merk KEK Amsterdam
  Productsoort (filter) KEK Amsterdam muurstickers
  Bijlagen Gebruiksaanwijzing
  Opmerking 1 muursticker

  Sfeerafbeeldingen

  KEK Amsterdam Unplugged muursticker
  KEK Amsterdam Unplugged muursticker
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven