Naar boven
Sorteren op

1-36 van 111 producten

KEK Amsterdam: hip uit de hoofdstad

KEK Amsterdam is, zoals de naam al doet vermoeden, afkomstig uit onze hoofdstad. Dit bijzonder creatieve designlabel is opgericht door de broers en zussen Kok, te weten Evert, Barbara en Bas. Binnen KEK Amsterdam hebben zij alle drie hun eigen verantwoordelijkheden. Zo is Evert het creatieve brein achter KEK Amsterdam, heeft Barbara de leiding over de marketing en sales en neemt Bas het financiële gedeelte voor zijn rekening. De ontwerpen van KEK Amsterdam worden gekenmerkt door een eigenzinnig karakter. Zowel de muurstickers als het behang wat zij produceren zijn verrassend, verfrissend en uniek. Het uitgangspunt van KEK Amsterdam is dan ook om producten op de markt te brengen die met ziel en zaligheid zijn ontworpen. Wat ons betreft is ieder print uit de collectie van KEK Amsterdam behang daar het perfecte voorbeeld van!

KEK Amsterdam behang: om óp te eten

KEK Amsterdam behang is bestemd voor mensen met een bijzonder goede smaak. De vrolijke prints van deze muurdecoratie variëren namelijk van snoep en koek tot ijsjes en kauwgom. Wat dacht je van het overheerlijke Bubblegum behang in zachtroze tinten? Houd je niet van kauwgom maar wel van de kleur roze, dan heeft KEK Amsterdam ook nog het Spekjes behang of Hartjes behang voor je in de aanbieding. Wie liever een strak en modern interieur heeft, kiest voor het Dropjes behang. Als je goed kijkt, ontdek je op dit KEK Amsterdam behang wel honderden zoute dropjes. Samen vormen ze een stoere, zwart-witte print die het bijzonder goed doet in grafische interieurs. Hilarisch, toch?

Kwaliteit van KEK Amsterdam behang

Het KEK Amsterdam behang is gemaakt van het sterke vliesmateriaal. Omdat je bij dit type behang het plaksel op de muur smeert in plaats van op het papier, breng je het KEK Amsterdam behang simpel en snel aan op de wand. Ook heb je minder kans dat het behang scheurt of niet goed hecht. Bijkomend voordeel van vliesbehang is dat dit materiaal gemakkelijk te onderhouden is, ideaal voor de kinderkamer dus! Jouw kleintje kan dus gerust zijn of haar handjes afvegen aan het vrolijk gekleurde Dobber behang of het snoezige Konijntjes behang. En wordt je kindje ouder? Dan haal je het oude KEK Amsterdam behang gemakkelijk van de muur. Heb je meteen ruimte voor een nieuwe print, zoals het stoere Toys for Boys behang donkergrijs of het Pixel behang. Keuze genoeg!

KEK Amsterdam behang bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij elk KEK Amsterdam behang kunnen leveren en dit rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek KEK Amsterdam behang en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met KEK Amsterdam behang, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van KEK Amsterdam behang gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.