Sorteren op

1-36 van 54 producten

Familiebedrijf KEK Amsterdam

KEK Amsterdam is een Nederlands merk en opereert vanuit de hoofdstad Amsterdam. Het merk heeft een ruime collectie aan muurstickers en behang. Ze zijn stuk voor stuk anders dan anders. De collectie is erg eigenzinnig, verrassend en vernieuwend. Het designlabel is opgericht door de familie Kok. Evert, Barbara en Bas zijn samen begonnen aan dit merk. Ieder doet zijn eigen ding waardoor ze hun individuele kwaliteiten optimaal benutten. De een houdt zich bezig met leiding nemen in projecten en de ander stort zich op de marketing, sales en pr en dan heb je natuurlijk nog het creatieve brein nodig. Evert Kok is dé creatieveling achter dit succesvolle merk. De collectie bestond in eerste instantie alleen uit muurstickers en later werd deze aangevuld met behang en wandpanelen van diverse materialen.

KEK Amsterdam behangcirkels: rond is het nieuwe vierkant

Al tijden vind je bij mensen thuis de meest bijzondere wanddecoraties. Van mooie natuurfoto’s tot bijzondere herinneringen. Het valt ons op dat het meest gekozen formaat rechthoekig of vierkant is en dat er weinig tot geen ronde vormen aan muren worden bevestigd. Bij KEK Amsterdam vonden ze dat hier verandering in moest komen en daarom hebben ze een aantal geweldige ronde behangcirkels in de collectie opgenomen. De KEK Amsterdam Golden Age Flowers behangcirkel is er één uit de collectie. Deze behangcirkel is een goed alternatief voor behang of een groot schilderij. De behangcirkel met bloemenprint zorgt binnen no-time voor een ultieme sfeerboost in huis. De grote bloemenprint in zachte kleuren geeft elke ruimte een romantische uitstraling. De Golden Age Landscape behangcirkel heeft een bosrijke print die perfect past bij een natuurlijk interieur.

KEK Amsterdam behangcirkels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle KEK Amsterdam behangcirkels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.