KEK Amsterdam Holland America Line

De KEK Amsterdam Holland America Line is erg geschikt voor degenen die gek zijn op varen. Op het behang vind je namelijk meerdere grote schepen die er elk hetzelfde uitzien. De grote schepen vallen waarschijnlijk het meest op, maar er is veel meer te beleven op het behang. Het KEK Amsterdam Holland America Line behang is daar een mooi voorbeeld van. Zo vind je ook genoeg relatief kleine bootjes waarmee je lekker heen en weer peddelt. In je verbeelding dan. Het behang is zeer eenvoudig aan te brengen op één of meerdere wanden. Los daarvan is het behang van hoogwaardige kwaliteit waardoor je er gegarandeerd jarenlang plezier van hebt. Wil je meer behang uit deze collectie ontdekken? Bekijk dan het complete aanbod.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

KEK Amsterdam design

Het Nederlandse KEK Amsterdam opereert vanuit – jawel – onze hoofdstad. Dat de oprichters van dit merk van mooie spullen houden, blijkt uit alle producten die ze maken. De muur staat centraal bij hun producten. Daarom bestaat de collectie uit enorm veel muurstickers en behang. Inmiddels timmert KEK alweer heel wat jaren met succes aan de weg sinds 2010. Het familiebedrijf bestaat uit een drietal: Bas, Evert en Barbara Kok. Bas is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, terwijl Barbara zich richt op de marketing- en salesactiviteiten. De misschien wel belangrijkste man achter dit merk is Evert. Hij is het creatieve brein die verrassend mooie patronen en prints bedenkt waardoor er elke keer weer een verfrissende collectie op de markt wordt gebracht. Wij kunnen niet wachten tot de volgende reeks nieuwe producten.

Fraaie KEK Amsterdam Holland America Line muurstickers

Houd je het liever wat rustiger op de muur? Dan kun je kiezen voor het KEK Amsterdam Holland America Line behang (afbeelding). Zo heb je zelf in de hand waar je de afbeelding op de wand een plekje geeft. De naam van deze collectie komt natuurlijk wel ergens vandaan. Die grote boot die je ziet is namelijk het cruiseschip van de Holland-America Line. Wie weet doen deze tekeningen je ook wel denken aan Jip en Janneke. Dat is niet gek, want de muurtekeningen zijn gemaakt door Fiep Westendorp. Zij maakten ook de tekeningen voor Jip en Janneke. Door de vrolijke tekeningen laat ze menig kinderhart een stuk sneller kloppen. Dit behang is ideaal voor de kleine kapiteins en matrozen onder ons.

KEK Amsterdam Holland America Line bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de KEK Amsterdam Holland America Line collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.