KEK Amsterdam design

KEK Amsterdam is een Nederlands designlabel dat bekend staat om haar fraaie behang en muurstickers. Dat het een creatief designlabel is, zie je direct aan de designs die aan de producten zijn toegevoegd. Het familiebedrijf is opgericht door de familie Kok: Evert, Barbara en Bas. Dit label heeft al diverse successen geboekt en dat laat ook wel zien dat dit een perfect team is waarbij ze elk een eigen taak hebben. Evert is het creatieve brein, Barbara is verantwoordelijk voor de marketing en sales en Bas zorgt dat het financiële plaatje klopt. Het eigenzinnige karakter staat centraal bij het merk van eigen bodem. De muurstickers en het behang verrassen je door hun verfrissende en unieke design.

Muurstickers van formaat: KEK Amsterdam Home Tree

Letterlijk en figuurlijk zijn dit muurstickers van formaat. Niet alleen omdat het plaatjes zijn om naar te kijken, maar ook omdat ze maar liefst 260 centimeter de hoogte ingaan. Neem bijvoorbeeld de KEK Amsterdam Home Tree 5 muursticker. Is dit de boom(stam) die jij mooi vindt? Een variant hierop is de KEK Amsterdam Home Tree 4 muursticker. Deze dikke berk voegt meteen de natuurlijke look toe aan je interieur. Zit je nu binnen of buiten? Dat is een vraag die je soms misschien ineens te binnen schiet. Door deze muursticker lijkt het in elk geval wel alsof je deze boom middenin de ruimte hebt staan. En dat terwijl we het ondertussen over een muursticker hebben. Een saaie muur geef je in elk geval eenvoudig een update met zo’n muursticker.

KEK Amsterdam Home Tree bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de KEK Amsterdam Home Tree collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.